Mendol napisał(a):
moda? skad ty kurwa bierzesz takie newsy tczewiak?
Od 18letnich koleżanek (takich zwykłych - nie kurewek).
Cytuj:
przeciez to jest rownie smieszne co dowcipy ashtona.
IMO to jest żałosne, a nie śmieszne, ale kiedyś była zrzuta na alkohol, płyty i jakieś śmieszne pierdołki, a teraz ponoć wypada chłopaczkom opłacić "profesjonalną gałę". Jeszcze bym zrozumiał samotnemu, ale żeby własna dziewczyna się dokładała... WTF!
Cytuj:
serio, jebnij sie w leb bo zalosny sie stales.
Bo znam adresy tych stron? Znam znacznie więcej, a na showupie musiałem wręcz przez jakiś czas siedzieć. Nie znaczy to, że musiałem oglądać zużyte cipska, bo siedzi tam sporo lasek, które się nie rozbierają.
Cytuj:
jak ten co czwarty/drugi wyglada tak jak ty, to sie nie dziwie, ze musza za to placic
Ale ja nie muszę za to płacić.
Cytuj:
normalni faceci nie musza placic za seks i szukac okazji na jakis zjebanych stronach
Zgadzam się, ale zgodnie z zasadami podaży i popytu... Plus wiem jakie obroty są na stronkach z kamerkami. Ktoś te żetony kupuje. Ciężko mi jakoś uwierzyć, że nikt z mmorpg.pl tego nie znał, równie ciężko, że nikt nie wydawał tam kasy.
Odnośnie samych kurewek - skoro ładna ma 3 klientów dziennie, to uśrednijmy, że brzydka 1. Daje to średnio 2 klientów dziennie. Na odlotach jest 1500 w samej Warszawie, co statystycznie daje 3000 facetów moczących wędkę w tychże śledziach. Dziennie. To jest 0,4% populacji facetów. Łatwo założyć, że raczej nie korzystają codziennie, a raczej raz na miesiąc (albo i rzadziej). Więc ~10% męskiej populacji Warszawy chodzi na dziwki. Daleko tu do 25% z mediów, ale ciężko raczej określić jak często wracają ci sami (bo próbują różnych, bo po miesiącu przecież kurewka też nie spamięta czy ktoś już u niej był czy nie). Tak czy siak - niezły hardcore. Ja tam nie potępiam ani klientów, ani przeciwników, ani samych pracownic branży. Taki postępowy i liberalny już jestem (a jeszcze 6 lat temu drwiłem z typa co się szczycił tym, że na kurwy chodzi).