Oyci3C napisał(a):
Pomijam fakt, że od znajomego obieżyświata, który ma na punkcie moczenia w ogólnodostępnych bobrach fobię (no takie hobby) dostałem info o jednej takiej z krakowa - dziewczynka 21 lub 22 lata, 1,5mln w nieruchomościach, Audi Q7, za godzinkę 500-1500 (zależy) + gifty.
Chwaliła się, że jeszcze rok/dwa dupy będzie dawała i jak już się do końca życia ustawi to sobie odpuści.
gg.
To ja znam lepszy przypadek - 22-23 letnia wegierka(co najlepsze to poznalem ja w WoWie - pro pvp player
), ktora spedza wieczory przed kamerka na stronie myfreewebcams czy cos takiego. Naprawde nie mam pojecia kto tam jest glownym targetem, ale laska jest doslownie obsypywana wszystkim. Nigdy nie pokazala wiecej jak topless(co i tak wedlug jej opisow jest mega zadkoscia), a mimo wszystko ludzie tipuja ja jak szaleni. Co prawda jest urocza i wyglada na 6 lat mniej, ale tam potrafia jakies randomy sypnac kredyty rownowartosci kilkuset euro(z czego dla niej leci polowa), za to ze dziewczyna zalozy cos w czym chcieli by ja widziec, czy za maly tease.
Jak by tego bylo malo to ona ma swoj wishlist na amazonie, a tam znajdziesz rzeczy od highendowego pcta, czy gadzetow za kilka tysi/stow, az po bielizne, czy ubrania. I to nie jest tak, ze ma ta liste od tak, tylko poprostu trafiaja sie ludziska, ktorzy kupuja jej takie rzeczy w zamian za filmik z podziekowaniem itp.
Tez dorobila sie wlasnego fajnego mieszkania + paru innych mniej, badz bardziej wartosciowych rzeczy, a wszystko to sprzedzajac kilka godzin dziennie przed kamerka na swoim lozku
.
Co by nie bylo imo dobry pomysl na siebie, jesli jestesmy osoba, ktora nie przejmuje sie tym co mysla o nas inni.
PS. Troche z dupy wziete, ale po czesci tyczy sie podobnego zajecia, czyli streamowania. Nie wiem, czy ktos z was oglada jak ktos gra w gry, ale tam czesc popularnych streamerow utrzymuje sie z donations i te ktowy tez sa jak dla mnie astronomiczne - srednio od 100 do kilkuset dolarow za kilka godzin streamowania, a czesem sie trafialy takie ekstremalne przypadki jak wplaty po 200-500 usd od pojedynczej osoby.