Kaczy napisał(a):
Ja jak sie wciagne to nie ma bata
power lvling przy mojej determinacji to jest pikus
A jak wyglada sytuacja z PvE?Ja z tego co pamietam jak kiedys gralem to byl jakis dungeon ktory otwieral sie dla jednej z frakcji jak sie mialo przewage na RvR czy jakos tak.W tej chwili PvE jest tu tez fajne?Czy tam tez mozna cos fajnego wyciagnac jesli chodzi o gear?Czy walki z bosami czy trashami sa ciekawe i wymagaja umiejetnosci czy wyglada to jak w WoWie?Jak duze sa grypu PvE?Czy sa to 5 osobowe ekipy czy jakies raidy?
Ilu Was -> Nas jest czyli Polakow?
polakow na hibach w naszej gildii jest czterech, w Keep Raiding jest może dwóch plus Yaggas na midach (skad się przenieśliśmy).
Co do PvE to można mieć z tego fun - szczególnie gdy się odkrywa grę i realm. Gear na początkowych levelach dropowany wystarczy - potem zrobi się crafted.
Grupy mogą mieć maksymalnie 8 osób.
Na pierwszych 5 levelach rób questy w Mag Mell (tam się pojawisz postacią) - dostaniesz z nich armor i bronie.
Odnośnie speca: dawaj full wepon a reszta w celtic dual. Bardzo popularne jest pierce jako wepon ponieważ zadaje większe obrażenia od blades/blunt tym co noszą chain armour (w szczególności healer/shaman/cler) - wtedy klasą powinien być celt.
W shield się specuje żeby mieć level 42 stun - ale jest przy tym sporo wachlowania itemami więc na początek olej imo - potem respecniesz (na levelu 40).
EDIT: ja > marjan
http://www.youtube.com/watch?v=MDU7tFPZWEgtu widać jak bm daje stun tarcza, a potem przelacza się na dwie bronie