Po raz kolejny polece Infinity Wars.
http://lightmare.com.au/forum/index.php?board=2.0Gierka sie rozwije slicznie... 17sierpnia wychodzi nowy Set (Rise - 120 kart). Zaimplementowane sa juz w pelni weekly questy (commony i uncommony za free - 5-6 questow na tydzien), daily PVP win (punkty do sklepiku i randomowa nagroda za free - przewaznie jest common ale np dzis wygralem duzy booster... mozna tez wyrwac rarke/legendary) i handel wymienny miedzy graczami
bez zadnych restrykcji.
Grajac codziennie do IP capa (waluta w grze) mozna zgarnac booster za free co 4dni plus karty z questow i daily win.
Naprawde polecam... gra jest boska a bedzie duzo lepsza:) W ciagu paru tygodni dojdzie nowy set, system craftingu aka 'pozbywanie sie niechcianych kopii kart ktorych nawet za free nikt nie chce'
i nagrody za leveling (retroactive).
Warto promowac, warto wesprzec.
Dzisejsza nagroda z darmowaego boosterka
:
A ta pania tez ostatnio za darmo dostalem od kogos (sa koplesie. ktorzy maja w uj kart juz i organizuja giveawaye dla nowych graczy). Inan sprawa ze mam juz dwie bo pare dni pozniej dostalem ja w boosterze:
BTW. te karty sa dodatkowo animowane - niektore naprawde fajnie.
I na deser chyba najwartosciowsza atm karta w grze, tzw 'reset gry'... niestety nie posiadam :/:
TBH to w tym momencie mam wiekszy hype na ta gre niz na Hexa.