raggnarok napisał(a):
Chyba afkowales gdzies po drodze. Dokladnie przed chwila skonczylem cmentarz i mam 8 godzin na liczniku
Cmentarz zrobiłem za 3 razem(właśnie przed chwila) Za pierwszym razem agenci mnie szybko ubili, za 2 ghule były za szybkie. A wcześniej kombinowałem sporo z Gino no i w dokach nie nająłem nikogo bo sie splukałem co przełożyło sie na powtarzanie. Na początku tez wtopy zaliczałem z uwolnieniem Coyote. Gram na hardzie.
Nie najlepiej rozwinąłem swego shadowrunera (żałuje wydanej karmy na dekerskie skile). Wybrałem smg, a to nie jest najefektywniejsza broń dla shamana. Warto robić z siebie cyborga ? (przypomina mi to syndicate).
"What sort of DLC can we expect?
Here’s what we’re planning to make available for paid download after launch:
Berlin Campaign (new campaigns also allow you to build with an expanded set of tiles)
Map Packs (new terrain tiles and props for you to use in your own campaigns)
All New Shadowrun Stories (created by HBS)
Additional Outfits and Portraits for your character
Now to be clear, our Backers and Collector’s Edition Pre-orderers will get the Berlin Campaign at no charge. Any DLC developed after launch will require payment. "
That's from the kickstarter page:
http://www.kickstarter.com/projects/161 ... sts/449984Kurde teraz w UB przydal by sie 6 poziom dekera... ech trza wyciagnąć info ręcznie
(przypomina mi się Fallout w tym miejscu)