eheh Highlander plz ogarnij sie. ROTT jest chujowe bo nie jest kopia Quake... pierwowzor tez nie byl. To jest gra tworcow Duke Nukem a nie Quake. To jest remake ROTT a nie Quake.
Ogolnie wtf? Kto powiedzial ze to ma byc ultra competitive i powazne gowno i juz turnieje za miliony i quakecony? nikt.
UT3 tez jest na UE i tez ma kierowane rakiety - i co? I fajna gra w multi.
Serio - troche przesadzasz z tym byciem 'pro'. Smieszne to zaczyna byc troche.
I kurwa co ty linkujesz? Co to wogole jest - przeczytalm pare postow i skonczylem na kolesiu ktory dal 1,5/5 pbo mu sie szyba 'dziwnie rozbila' a potem napisal ze nawet niegral multi...
9/10 postow to jedno zdanie.
serio? kurwa wstydzilbym sie przyznawac ze jestem na takim pro circlejerku zarejestrowany
Mialo byc szybko, mialo byc oldskulowo, mialo byc przyjenie i krwawo - i jest.
Lubie cie high ale kurwa... ogarnij sie.
Ode mnie bo tez kupilem - jako remake ROTT/klasycznego FPSa (szukanie kluczy/otwarte mapy) w single - 9/10 i znaczek jakosci. Przeszedlem jakies 3/4 gry i jest zajebiscie.
Multi dla mnie wyglada na taki fun rozpierdol jak w UT3 wlasnie ale gralem moze ze 3 mapy. Nie jestem pro jak high ale gralo sie fajnie. Performance znosny ze wzgledu na UE wlasnie - w BFy juz w multi nie pogram komfortowo - w to tak.
Ogolnie na plus z tym ze ja nie oczekiwalem piksel w piksel i linia kodu za linia kodu remake'a quake'a.
No i gralem w oryginal wiec to pewnie tez duzo daje.