zaboleq napisał(a):
Nikt Ci nie broni w bf2 grać.
A co byś chciał nowego High, oświeć mnie... Komander, destrukcja wpływająca na rozgrywkę, premiowanie team playu, spectator mode, nowe tryby, laddery(?) - to mało w porównaniu do 3? A że będą dlc to mam w dupie bo biorę premke. Wyniesie mnie to tyle co 1,5 gry na PS3/4 a starczy na 300h a nie 25h. Serio, niektórzy chyba na siłę się przypierdalają. Hipsterzy niech grają w RO albo Arme kolejną - będzie zajebiscie trudno, można rpgować i w ogóle ale niektórzy mają życie poza tym forum (hi High
) i graniem(o dziwo).
Nic się już nie da zrobić, zawsze się coś znajdzie.
Grałem w każdego BFa online, poza konsolowymi i tymi darmowymi crapami. Najlepiej się bawiłem w 2 bo była niezła ekipa + Project Reality zrobił niezłe wrażenie, 2142 poświęciłem też dużo czasu ale szybko ludzie sie wykruszyli, a szkoda bo tryb titan to był bardzo przyjemny. No ale nie ukrywam, że jak wyszło BFBC2 to bardzo mi się podobało mimo miejscami kroków w tył w porównaniu do BF2 jeśli chodzi o ilość klas/mechanik, ale ogólnie samo tempo gry wzrosło. Po prostu ludzie patrzą przez różowe okulary i idealizują gry, albo słyszeli o grze same pozytywy i argumentuja. BF2 ma cały czas prężne community, grałem całkiem niedawno i do samej podstawki jest bardzo dużo serwerów, choć ze Special Forces to już ciężko będzie, zresztą podobnie jest z innymi old schoolowymi FPSami jak Enemy Territory, Quake World.