Kon
za to cie lubie... zawsze starasz sie z siebie zrobic extra goscia, moze dla tego ze w RL jestes nikim, malym trolem zamknietym w swoim malym pokoiku, ktory nigdy nie odchodzi od monitora a tylko czasmi opiekun podsunie ci miske z zupa abys calkiem nie padl. Nienawidzacym wszystkiego z zasady, pyskatym oszlolomem szukajacym kolegow wlanego pokroju jak MoPs i kilku innych debili ktorzy sadza ze taka postawa jak twoja jest godna nasladowania tylko dla tego ze nie maja lepszego wzorca w swoim otoczeniu.
Przy okazji, wiesz stracilem troszke czasu przegladaja czesc twoich postow i z tad moje "obliczenia", prawie zawsze piszesz o niczym, prawie zawsze stawiajac kontre na kazdy post w dodatku bez celu - no poza jednym aby "sie pokazac", malo kiedy piszesz na temat i najchetniej stawiasz sie zawsze ponad kazdym. Masz potwornie wybujale mniemanie o sobie i swojej wartosci, wiekszosc ludzi wg. ciebie nie zasluguje aby w ogole z nimi rozmawiac lub/i odpisywac im w normalny sposob.
Skrotowa definicja - jestes zadufany w sobie, narcystyczny, glab o mizernej inteligencji i fatalnym pczuciu humoru.
Wcale bym sie nie zdziwil jakbys byl gejem, pedofilem lub innym zboczencem.
Przegladajac ilosc postow jawnie wynika, ze nic innego w zyciu nie robisz poza siedzeniem na tym forum i pisaniem kretynizmow do kazdego kto sie tu pojawi.
Jestes pusty i prozny a jedyna ambicja w zyciu jest zablysniecie przed kilkoma skrajnymi kretynami wsrod ktorych czujesz sie lepszy chodz daleko od nich nie odbiegasz.
To tyle Kon, milego dnia...
Nawet masz w sieci swoj maly WLASNY koncik jakim jest ten topic, gdzie czujesz sie dobrze i sadzisz ze kazdy jest tak glupi jak ty - przepraszam - kazdy jest glupszy niz ty a ty jestes guru tego tematu.
Milej zabawy, bo to szczyt twoich zyciowych mozliwosci, nic ponad to juz nei osiagniesz a jak na takiego typa jak ty to i tak ogromny sukces, zupelnie jakby krok w ewolucji - posiadanie wlasnego topicu na forum mmorpg.pl.
Ave.
ps. odpierdol sie od mmogspot, to nie jest MOJ serwis i ja tam nie jestem MODERATOREM ciwoku bezmozgi.
Chcesz mi dowalic to dowalaj bo obelga z Twojej strony to jak nagroda za bycie innym niz ty czyli normalnym, ale nie dowalaj ludziom ktorzy poswiecaja sie dla tego serwisu bo oni nie sa winni tego ze jestes niedowartosciowanym indolentem umyslowym, i nie lapiesz nawet faktow kto kim jest i co robi.