tczewiak napisał(a):
No dobra, ale mówimy o sensownym equipie więc, aby robić szybkie wp to trzeba mieć konkretny equip. Inwestycja nie powinna być problemem. Kasę tutaj się dość łatwo robi. Nie wiem czy monk może robić szybkie WP, ale możliwe, że w super equipie owszem. Przy ilvl70 team whm+pld+blm+brd lub whm+pld+blm+blm robią na luzie w te 12-15 minut jak wszyscy wiedzą kiedy i jak sleepować, gromadzić moby pod aoe i unikać stalkerów.
Czyli jest tak jak napisałem, średnio trzeba liczyć ok 30 minut na 1 przebieg jeśli robi się to w grupie PUG.
Zrobienie dobre eq na 15 minutówki i jedynej <BRD/BLM><PLD><SCH/WHM> słusznej profesji jednak trochę trwa :>
tczewiak napisał(a):
Oczywiście nie mówię o df, bo najzwyczajniej w świecie w pure df to mi się chodzić nie chce - ani pogadać, a często i ryzyko, że trwać będzie 40 minut (rekord to godzina opisana w gorzkich żalach).
tczewiak napisał(a):
W swoich wyliczeniach zapomniałeś jeszcze o dropach z coila. Tam też dropi ilvl90 + mytho.
Nie zapomniałem, to jest random. Nie do przeliczenia.
Idąc na coil-a jako na przykład mnk i robiąc 1-5 przy jednym podejściu możesz wyjść całkiem ubrany w allagana po godzinie, lub farmić broń/spodnie/koszule/..../buty 5 miesięcy.