Jakby gra była B2P to bym mogl zaplacic te 250zl od reki. Ale B2P + Abo + Item shop + collector edition. to juz jest jak na moj gust zbyt duzy cash grab, swiadczacy o tym, ze gra bedzie B2P 2 ciagyu 6 miesiecy i F2P w ciagu roku.
Na te chwile nie ma tu nic, co mogloby mnie zachecic do placenia abonementu. Najgorsze jest, to ze wzieli mechanike ze Skyrima i jeszcze ja uproscili (przynajmniej pod niektorymi wzgledami), dla mnie to juz jest przegiecie pały.
Levelowanie idzie strasznie powoli. Jak dla mnie za wolno.
Animacje sa chujowe. Naprawde. To jest poziom mniej-wiecej Morrowinda. Za czasow Morrowinda, to moze bylo i dobre, ale teraz mamy 2014 rok. Samych animacji pewnie nie poprawia, ale, naprawde sa mozliwosci, zeby dodac secondary-movment do postaci, zeby to wygladalo jakos bardziej przekonujaco... Sorry, ale po Assassin's Creeed 3/4, gdzie animacje to jest absolutna czolowka, ciezko sie na to patrzy...
Combat, mi sie nawet podoba. Ale ze wzgledu na chujowe animacje, jego feeling jest strasznie drewniany.
Do tego jeszcze voice overy. Kolejny nietrafiony pomysl. I tak wszystko przeklikuje, nie wiem co do mnie mowia i szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi. Jedyne MMO, w ktorym VO były zrobione dobrze to GW2. Glownie dlatego, ze sluza one za background noise, a nie jako glowny ficzer. A po premirze VO sa nagrywane przez developerow (huehue) i wogole zrezygnowali z VO dla main story. (zamiast chujowych VO, mogliby zatrudnicc wiecej animatorow, albo jednego programiste odpowiedzialnego za animacje).
UI mi sie podoba. Tzn. okienka byłby lepsze, ale podoba mi sie fakt, ze glowna czesc UI, nie jest zasrana toolbarami, paskami, combat logami i innych chujstwem, ktore stało sie trademarkiem MMO. Jakbym mial zamiar grac w excela, to bym go wlaczyl.
_________________ viewtopic.php?t=6093
PODPISY: banery, sig'i, podpisy muszą zgadzac sie tematycznie z profilem forum, nie mogą być animowane, nie mogą przekraczac wielkości 100KB i wymiarow 90 (wysokość) x 400 (szerokosc).
|