pare przemyslen z wczorajesz gry:
1. fajnie ze biorac udzial w pvp mozna sie szybko ubrac w blue itamz na swoj lvl (10-15-25-35- jakos tak)
2. kolejny raz napisze ze siege weapons sa cool.
3. cos do postaci pod pvp to trzeba przemyslec cala koncepcje;/ i tak imho wszyscy beda latac w plate i stackowac hp i defy resy. musisz tez wykorzystywac i stamine i mane, raciale do dmg czy regenki staminy mozna olac liczy sie HP/DEF/RES taki mag z full mana to sie przewroci od aoe katapulty not fun a te aoe sa spore. luk ma fajne skille bo 1. stdps naklada poisona i jesli zinteruptujemy to stun, 2. aoe slow przydatne nawet przy ucieczce. mozna zapomniec o hide itd (szkoda;/) i mam spory dylemat czym biegac napewno max range (28m) napewno plate mag z lukiem? templar z lukiem? cos w ten desen albo jednak nb ale w plate.
4. wczorajsze walki jeszcze fajniejsze, chowaie za skalkami, dozynanie z boku, o tyle fajnie ze 3-4 skille i z reguly koles pada, a w sumie 4 ogarniete osoby z ulti ( jedna rzuca aoe stuna pozostale 3 ulti aoe z pierdolnieciem i mozna zerg ladnie rozjebac zzza krzaka;P) ogolnie to przy zrgu przeciwnika da sie biegac i cos tam zawsze skubnac, fajnie sie tez zdejmuje kolesi z murow etc.
zaczyna mnie teso wciagac, ciagle nie ma och i ach ale czasem jak gdies pojde i zobacze lpkacje plaza, skalki, woda i miasto to wyglada slicznie (np przed miastem skyram jakos tak) . nawet nie lzinalem craftu ale wiadomo epaxy
kurde w zadnej grze nie zwracalem na to uwagi ale tutaj np dorwe nowy chest i pacze jak wyglada moja suczka heh. ogolnie chce sie grac, odkrywac teren, szukac skyshardow, ubierac laleczke no i pizgac w pvp. o tyle fajnie ze jesli sie znudze juz pvp czy tam zmecze to kuzwa w zadnej grze w zadnej pve mi sie tak nie podobalo w sensie exploracja swiata podziwianie widoczkow bicie mobkow szukanie.
sporo rzeczy ciagle boli, jak ui, combat tez mogliby troszke poprawic jak cyferki czy statusy ale imho moderzyaddonowcy juz pracuja. sam combat mi daje feeling, rzucam czar walne z luku biegam i kituje, nie ma tylko takiej hmm mocno obrazkowej walki jest bardziej surowa, no i lighting maga wyglada so so:) ulti bodajze.
na skille tez nie narzekajcie bo z was dupy wolowe chyba, mi na koniec pisania posta wpadl pomysl na maga sumonera z lukiem (jako 2 born1h+tarcza) w plate, setup luk 1. poison 2. aoe slow mana 3. sumon 4. tarczka od maga badz dps maga. 5. aoe maga 6. ulti summon co wali aoe stun i dps na 28m. kombinacji mnsotwo jeszcze metor z gildi magow wyglada ladnie a jeszcze przeciez nie widzialem all skilli i jak je mozna pomieszac
nic cie nie ogranicza, mozesz zrobic tanka z lukiem
albo hilera w plate walcego dual sztyletami.
mendol fajne luki sa za questy.
zem sie rozpisal.