mmorpg.pl

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21954 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 568, 569, 570, 571, 572, 573, 574 ... 1098  Następna strona
Autor Wiadomość

PostNapisane: 28 lut 2014, 19:32 

The Hong Kong Massacre
http://www.cdaction.pl/news-37102/the-h ... kinie.html

Jaka sliczna gra podobna do hotline miami i GTA1.

**

PostNapisane: 1 mar 2014, 04:25 

Utknąłem w SRR:Dragonfall. Mam 40k na koncie, zrobione 3 runy. I nic, ani nowej roboty, npc obgadani. To bug czy robię coś źle?

*

PostNapisane: 1 mar 2014, 10:37 

Isengrim napisał(a):
Utknąłem w SRR:Dragonfall. Mam 40k na koncie, zrobione 3 runy. I nic, ani nowej roboty, npc obgadani. To bug czy robię coś źle?

Ja jestem dopiero na początku po śmierci Moniki, więc nie pomogę. Może do jakiejś lokacji trza się wrócić or jakaś ominięta interakcja z obiektem ?

**

PostNapisane: 1 mar 2014, 17:05 

Jest bug ze zleceniem od babki z Aztlanu, jak nie spotka się z nią od razu, to babka znika (a wraz z nią kasa potrzebna by pchnąć dalej fabułę).
Swoją drogą, bardzo udanie im wyszła gierka, poprawili trochę spraw od DMS, questy jakieś takie ciekawsze i więcej pobocznych znajdziek.

*

PostNapisane: 1 mar 2014, 17:44 

Łata wyszła pewnie poprawiająca ten bug. No SSR z tym dodatkiem prezentuje sie tak jak powinien na starcie :D

PostNapisane: 1 mar 2014, 18:32 

Isengrim napisał(a):
Jest bug ze zleceniem od babki z Aztlanu, jak nie spotka się z nią od razu, to babka znika (a wraz z nią kasa potrzebna by pchnąć dalej fabułę).
Swoją drogą, bardzo udanie im wyszła gierka, poprawili trochę spraw od DMS, questy jakieś takie ciekawsze i więcej pobocznych znajdziek.

Ten quest z ta babka jest w ramach glownej fabuly czy jakis side quest? Dobrze by wiedziec gdzie ona jest zeby na tego buga nie trafic :P

*

PostNapisane: 1 mar 2014, 21:10 

Heh...

Pożyczyłem Thiefa i stwierdzam, że Ci którzy narzekają na świecące itemy/miejsca są debilami. Popisaliście się, wchodzimy, widzimy - narzekamy. Nawet się kuref nie chciało wejść do opcji... znafcy za pińć groszy.

**

PostNapisane: 1 mar 2014, 21:37 

raggnarok napisał(a):
Isengrim napisał(a):

Ten quest z ta babka jest w ramach glownej fabuly czy jakis side quest? Dobrze by wiedziec gdzie ona jest zeby na tego buga nie trafic :P

To side, ale potrzebny do uzyskania kasy na pchnięcie fabularnego do przodu. Podczas jazdy metrem z shadowruna pojawia się prośba o kontakt z Frau Muller (osobisty, można wybrać miejsce) i po dojechaniu do Kreutzbasar trzeba się najpierw spotkać z Amstelem a potem z babką. Jeśli się zrobi jakiś side quest w międzyczasie (jak ja...) to babka znika. Teoretycznie można i bez tego pchnąć fabułę, jak ktoś skitra 10k nujenów. Czyli bez wszczepów, smartgunów itd. No i bez 2 ciekawych misji w których jest sporo strzelania do mocnych przeciwników.
warhameron napisał(a):
Łata wyszła pewnie poprawiająca ten bug. No SSR z tym dodatkiem prezentuje sie tak jak powinien na starcie :D
Łatka naprawiła coś innego, ludzie widziałem że narzekają trochę na zwiechy. Mi też chwilę się wczytuje mapa, ale działa stabilnie. No i faktycznie widać że się przyłożyli do warstwy fabularnej, dali od metra zagadek, pobocznych misji, deckowania więcej, wykorzystywania dron. Fajnie się gra :D W końcu co Europa, to Europa, a nie jakieś zapyziałe Seattle. :wink:

PostNapisane: 1 mar 2014, 21:41 

Shador von Dal napisał(a):
Heh...

Pożyczyłem Thiefa i stwierdzam, że Ci którzy narzekają na świecące itemy/miejsca są debilami. Popisaliście się, wchodzimy, widzimy - narzekamy. Nawet się kuref nie chciało wejść do opcji... znafcy za pińć groszy.

Pisali i wszyscy wiedzą także WTF.
viewtopic.php?p=1115385#p1115385

*

PostNapisane: 1 mar 2014, 21:46 

Atherius napisał(a):
Shador von Dal napisał(a):
Heh...

Pisali i wszyscy wiedzą także WTF.
viewtopic.php?p=1115385#p1115385

Chciałem podkreślić, że ci którzy pisali to debile. Także WTF?

Żeby była jasnośc, jak by te opcje byly gdzies gleboko ukryte to ok. ale jezeli wystarczy wejsc w podstawowe ustawienia i tam wszystko jest na zasadzie on/off... kurwa, to tylko pokazuje jacy tu sa... specjalisci.

Ostatnio edytowano 1 mar 2014, 21:48 przez ShadorVD, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 1 mar 2014, 21:48 

Ale oni komentowali mojego streama to jak mieli wejść do opcji. :D

PostNapisane: 1 mar 2014, 22:08 

Shador ale dales :e

PostNapisane: 1 mar 2014, 22:48 

Oyci3C napisał(a):

Bawi się w kabrę.

*

PostNapisane: 2 mar 2014, 00:02 

wodny napisał(a):
Oyci3C napisał(a):

Bawi się w kabrę.

No właśnie, ktoś powie, co się stało z Kabrą? Tak nagle zamilkł a okazji do pierdolenia ostatnio było mnóstwo? Net mu odcięli?

PostNapisane: 2 mar 2014, 00:22 

Isengrim napisał(a):

Sa juz Quick Savy ?
Probowalem grac w podstawke, ale system sejwowania w checkpointach doprowadzil mnie do ciezkiej kurwy. Ja naprawde nie moge siedziec i grac do momentu w ktorym bede mial checkpoint, a bez tego moj progress w tej grze za kazdym razem sie cofal..

PostNapisane: 2 mar 2014, 00:34 

Tak, sa manualne sejvy, quicksave tez jest - F5.

Thx za info Isengrim, jeszcze do tego momentu nie dotarlem takze dobrze wiedziec :) Na razie bawie sie calkiem fajnie, lepiej na pewno niz w podstawce.

PostNapisane: 2 mar 2014, 21:02 

https://www.youtube.com/watch?v=ywLMDlbV95E
'Angvik is a frustrating game! There are no save points you start over. '

Bardzo fajny art style. Wyglada na wymagajaca, ale nieco lajtowsza od Spelunky. 3$, steam. ma jakies elementy rołdza. sprobuje.

http://angvik.us/
Angvik is a platform action game set in a joyful but unforgiving land. The castle has been taken over by a barbarian and no one else has the courage to confront him, so take up your father’s gear and set off on a wondrous journey! And you’re not alone: you’ll find many birds and items to aid you along the way, and you’ll encounter all sorts of creatures to fight as well. But watch your step! You have only one life, so if you die, you stay dead.

PostNapisane: 4 mar 2014, 16:50 

http://www.gameinformer.com/b/news/arch ... 52374.aspx

April Cover Revealed – Batman: Arkham Knight

HYPE.

Edit: http://www.gameinformer.com/b/news/arch ... 02352.aspx

Trailer.

**

PostNapisane: 4 mar 2014, 18:15 

No w końcu.... Ostatniego Batmana nie zdzierżyłem. A teraz zapowiada się sroga produkcja :D. Nic tylko czekać na info o premierze;].

Może w końcu skończę Arkham City bo jakoś zabrakło mi ochoty na granie w pewnym momencie. Znudziłem się systemem walki aczkolwiek grało się fajnie.

Pytanie tylko - kiedy w to kurwa grać :0. Gram w Thiefa. Potem SouthPark. Za rogiem TESO a potem dwa zacne RPGI (W2 i PoE). Do tego II akt w Grim Dawn. A teraz jeszcze batmana dawają...

PostNapisane: 4 mar 2014, 18:16 

Musisz się zaopatrzyć w PS4/XB1 żeby pograć w tego Batmana.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21954 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 568, 569, 570, 571, 572, 573, 574 ... 1098  Następna strona