gosugamer1 napisał(a):
A czego wam teraz brakuje a AoW3 tak konkretnie? Bo mi się gra szczerze mówiąc bardzo dobrze i po ogarnięciu kilku zmian w mechanice względem poprzednich części (które teraz oceniam na plus) nie mam jej nic do zarzucenia. Wiadomo, że mogłoby być więcej ras i klas, ale też bez przesady jest jakieś 200~ różnych jednostek, czarów nie liczyłem, ale z 300 pewnie będzie - także content jest.
Combat jest przedni i tu FE LH nie ma startu, system z flankowaniem, dziesiątkami różnych statusów: krwawienia, przerażenie, inspiracje, honory poległych etc....
Serio ? To, chyba graliśmy w inne gry. Jakbyś to pisał o AoW I to bym się zgodził w 100%, ale 3 to odpicowany graficznie cień miodności jedynki. Mapy są puste, AI czituje i kończy na budowaniu tier 4 jednostek. Gra może jest fajna przez parę / paręnaście godzin. Brak różnorodności i nuda. Jak grałeś w jakąś starą wersją FE LH z zatoki bez fajnych dlc i modów to ci się nie dziwię. Dla mnie FE LH pod względem miodu przebija o parę długości AoW 3. Ale, jesli wydadzą ciekawe dlc, mapki się zapełnią, będzie co na nich robić + umożliwia pełne modowanie to może zgodzę się z twoja obecną opinią