Karol66 napisał(a):
Bo za malo zarabiasz Adasiu
Jakbys mial pensje 4x wyzsza niz teraz a jednoczesnie wolnego czasu 4x mniej to Ci by wyszlo, ze aby "pograc" w dowolna gre online potrzebujesz 3-6 miesiecy "przygotowan".
Gram od marca (załapałem się do bety na ostatnie dwa tygodnie)... I dopiero teraz dobiłem do 40 (inna sprawa, że się nie spieszyłem). Ale fakt faktem zajęło mi to 4,5 miesiąca. Na razie mam dobry sprzęt d-grade i zaczynam zbierać na rzeczy c-grade. "Interakcję" miałem od 30 levelu w Crumie, ale polegała on na laniu potworów przez kilka godzin i czasem łapała mnie przy tym taka głupawka, że szkoda słów. Ze dwa razy niemal przysnąłem
Dopiero niedawno zaczęła się przyjemniejsdza część... Małe party, ciekawe moby i przyjemność z grania. Tak więc nie ma nic z przesady w tym, co napisał Karol. Pracując, mając rodzinę i inne zajęcia (inne formy spędzania wolnego czasu) na grę zostaję Ci max 4h na dzień (odliczając środę, gdzie robią 2h przerwy technicznej) wychodzi, że w tygodniu pograsz 14h a w weekend (jeśli nie spędzasz go gdzie indziej) 8-10x2h. Cały czas to maksymalnie 34h. Pamiętam, że na Ti miałem znajomego DE. Nazywał się Aydin. Graliśmy przez jakiś czas razem spotykając się w tych samych miejscach przez kilka- kilkanaście dni. Byłem 6 leveli wyżej niż on. W chwili obecnej jego postać dobiła do 25 levelu i w tym samym czasie zrobił drugą - Gladiatora na levelu 40+. A to było ze 2-3 tygodnie temu.
Podsumowując... Nie każdy ma lat "naście" i wakacje trwające 2-3 miesiace