Ja z braku laku zacząłem grać w wowa, nie grałem od podstawki, ponad 9lat. Już zapomniałem jak to jest w mmo, bić milion wilków w poszukiwaniu jednej "questowej" skóry, albo w nagrodę za questa dostawać kompletnie nieprzydatny sprzęt dla swojej postaci. Ta gra ma tyle wad i nic przez te lata nie ruszyli.. masakra. Ekran wczytywania outland w 4:3 też jest niezły, ma chyba wartość sentymentalną, że tego nie zmienili
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Swoją drogą dla osoby lvlującej jak ja, to gra wydaję się wyludniona pomimo grania na serwerze "heavy" (bl horda). Wszedzie pusto poza ogrimmarem, jak już kogoś spotkam w trasie to gł. graczy z innych serwerów - w wow jest jakiś pseudo megaserver? Z jednej strony trochę pusto, z drugiej przy niektórych questach to lepiej, że nikogo nie ma. Gorzej, że jest lipa na ah, nie ma co kupować jak się lvluje, brak sprzętu.. a jak coś jest to jest gównianie i kosztuje kilkaset golda.
Ogólnie kupiłem mopa i myślę czy dotrwam do wod, pewnie nie.
btw. o co chodzi z plate +int/spirit, jak robie questy to w ~80%(pewnie wyolbrzymiam, ale tak to widzę) dostaję do wyboru cloth+int, leather+agi, mail+spirit i kurwa plate+int, czemu nie ma str/vit?