Mark24 napisał(a):
candodiser - nie, nie chodzi o żaden realizm.
Jak to nie? A to ponizej to niby co?
Mark24 napisał(a):
Chcesz mi wmówić, że granie w FPSy na klawiatura/mysz jest lepsze bo szybciej można przesunąć celownik w dowolne miejsce ekranu. FPS to First Person Shooter - w większości tych gier strzela się z broni, które istnieją w rzeczywistości. W rzeczywistości posługując się realną bronią - nie wycelujesz tak szybko. Realizm na tym cierpi w chi..
Mark24 napisał(a):
Myszką pocelujesz najszybciej i na tym kończą się zalety tego sterowania, bo
bo kanapa, wiem. Zreszta do kanapy zaraz dojdziemy.
Mark24 napisał(a):
by w pełni je wykorzystać trzeba zasiąść do biurka. A każdy normalny człowiek woli kanapę.
O! jest kanapa.
A przy okazji jeszcze raz ci napisze - mozna sobie kupic wygodne biurko i fotel.
Mark24 napisał(a):
To ty przedkładasz sterowanie myszką nad pada w FPS-a, ja to mam w 4 literach - wielokrotnie pisałem, że na obu potrafię grać i dawać sobie radę. Ty za to jesteś skazany na mysz i twoim jedynym argumentem do tego totalnie idiotycznym jest, że myszką się szybciej celuje. Co ma dokładnie zerowe znaczenie w konsolowych meczykach gdzie każdy używa pada.
Takie zerowe, ze jak miala byc obsluga sharpshootera w KZ4 to mareczki sie obsraly:)
Skazany na nic nie jestem. Mam dokladnie takie same mozliwosci jak ty. Moge kupic konsole (tylko po co z NBA przechodzic na koszykowke dla niepelnosprawnych) lub podlaczyc pada pod PC (czyli siadam na kanapie, a w praktyce na wozku, kiedy inni wokol biegaja).
Mark24 napisał(a):
Tłumaczyłem pierdylion razy, serio głupota niektórych stworów z tego forum zaczyna mnie wprawiać w osłupienie.
Mnie tez, zwlaszcza jak cie czytam:)
podsumowujac: fun na padzie mozesz miec. Ale pad sam w sobie kiepsko nadaje sie do fps.