Huragan napisał(a):
Jak sobie zrobic wiecej pasków na skille ?
4 nie wystraczaja?
Escape -> Options -> Shortcuts
Cytuj:
Jak najszybciej zarobić trochę golda na Patrona?
Aktualnie robię tylko trade runy, niby nie jest źle ale mogłoby być lepiej
Prawde mowiac podejrzewam ze nikt ci nie zdradzi zadnego fajnego sposobu bo sami na tym straca.
IMO jakbys kupil patrona na miesiac za kase i caly labor zuzywal chocby na mining (tyle ze musialbys sie 24/7 nie wylogowywac zeby otrzymywac 10 labor za 5 min) i sprzedawal wszystko co wykopiesz to w 3-4 dni spokojnie zarobisz na kolejny miesiac
Cytuj:
1. Pogrywam bardziej solo casual jak czas pozwala,ale myślę czy warto wydać parę grosza i na co aby sobie trochę umilić rozgrywkę?
to zalezy co chcesz od gry, jak chcesz sie bawic w gathering crafting to bez patrona nie ma co podchodzic, samym themeparkiem pewnie sie da grac i f2p.
Cytuj:
2. lvlować mounta trzeba raczej równo z postacią czy sobie można to odpuścić na jakiś czas a później to się bardziej przydaje? Mam podstawowego z q dla elfow na 13lvl a charr ma obecnie 17lvl.
nie trzeba levelowac mounta, tzn jego level nie ma wiekszego znaczenia w tym momencie, co 5 lvl odblokowuje sie jakis skill (poza mounted defense z niczego jeszcze nie korzystalem a mam lvl 50) i ubranko lepsze sie zaklada. osobiscie wole kupic ciastko dla mounta z cash shopu dajace +50k exp
inni, po prostu afkowali z autorunem + przyciskiem w lewo badz w prawo zeby go wylevelowac przez noc