Vences napisał(a):
Przecież zakładając, że ty jesteś dobry, to twój team ma szansę tylko na 4 słabych graczy, a przeciwny na 5.
Co do premade, to masz rację. Gra rozwija full skrzydła gdy masz swoją drużynę. Zresztą Bizz sam podkreślał, że HotS nie jest dla singli, którzy chcą powiększyć sobie e-penisa ownując samotnie wszystko, co się rusza.
Nie ważne wtedy czy ja jestem dobry czy nie- 3-4 graczy których to jest powiedzmy 5 gra łącznie u mnie i robi się loteria , czy przecziwnik bardziej ogarniętych noobów czy ja .
Właśnie to jest największy błąd HOTS >w moba zebranie ogarniętego teamu z którym chce się grać (jak takiego nie masz)- jest naprawdę ciężkie , biorąc pod uwagę community, którego średnia wieku będzie pewnie oscylowała w okolicy 17.
Przykład> ostatnio 4 Polaków zaprosiło mnie do swojego teamu , grają ze sobą już jakiś czas(nawet całkiem ok pod względem gry)...Ale ... większość czasu opowiadali sobie o pracy w Mcdonald i KFC gdzie wszyscy zapierniczają, dodatkowo poziom rozmów był jaki był> po 5 grach już tego znieść nie mogłem:)
zabloeq > to już nie chodzi o W/L ale o to jak te gry wyglądają z nowymi graczami w składach...Gracze z większym doświadczeniem mogą załamać ręce tylko bo ani to przyjemne nie jest gra gdy 3/4 twojego zespołu nie wie o co chodzi na mapie ani sensowne bo sam nowych rzeczy sie nie nauczysz ani nie rozwiniesz umiejętności.