ShadeKnight napisał(a):
Sytuacja czysto teoretyczna, bo jeszcze nigdy film mi się nie urwał przy piciu. Nie wiem jak ty, ale ja potrafię powiedzieć "Nie, dziękuję". Ale załóżmy że jesteś ω i coś nam dosypiesz, to wtedy oczywiście możesz nawet i mnie wyruchać.
Nic nie dosypię, ale pijemy do ostatniego
Cytuj:
Chyba, że tobie chodzi o moje pozwoleństwo - w takim razie odpowiadam: Nie możesz ruchać, sorry Tczewiak.
Posłuchałbyś się?
Tak. Ale jakby dołączył do nas RAZ czy klecha to by Ci już kobietę wyruchali. A może i nawet Ciebie
Cytuj:
"Po analizie zebranego materiału dowodowego uznaliśmy, że w czynie, który badaliśmy, nie ma znamion czynu zabronionego".
Czytałeś całość? Babka się załamała i już nie chciała zeznawać, w kółko opowiadać o tym jak klecha jej robił z dupy jesień średniowiecza.
Trafiła na prokuratora, który uznaje, że ruchanie pijanej jest spoko - jak RAZ.
I wyciąganie "leczyła się kiedyś psychiatrycznie, ale nie miało to wpływu na sprawę". Typowo SBeckie metody. Obecnie stosowane przez wybiórczą. Skoro nie miało wpływu na sprawę to po co o tym wspominać. Psychiatrycznie to mogła leczyć depresję chociażby. Dla mnie sprawa taka jednoznaczna nie jest, ale RAZ uważam za gówno po tym jego wpisie, że najebane można ruchać bezkarnie. Tyle.