Wykozystanie tego :/ jakos nie znajduje nic wartosciowego co by sie ladnie dropowalo :/
Ale tu powracaja moje wczesniejsze spekulacje odnosnie "zarabiania w party".
Karol czy pamietasz ile wypadalo adena jak zabijalismy anty kiedy to ja mialem last kill ?? Jesli byla to ta sama sumka co w przypadku kiedy ja sam poluje na anty czyli srednio 230a to:
Umawia sie lev 40 z lev 28-30 na anty i poluja je przy czym last kill nalezy do nizszego levelem. Kasuja po 230a srednio od jednego anta (razem).
Ja sam jestem w stanie zabic 10 antow pod rzad a potem rest :/ (w sumie jakies max 15 min) co daje mi ok 2,3k na rundke
taki tanker jesli podniesie mi efektywnosc z 10 mrowek na powiedzmy 50 to:
230x50x4 (4 kwadranse) daje mi 46k na h. Czysty zysk dla tego mniejszo levelovego.
Pod warunkiem ze ten tanker sie zgodzi pomoc i oddac zarobiona kase
. Mozna go podejsc oferujac wszystkie dropniente componenty :> jesli to dwarf.
Jak dla mnie brzmi calkiem calkiem
jesli ma sie czas i ochote na taka wspolprace szczegolnie ze czeste restarty serwera i platnosc lin2reacha - skutecznie obnizaja poziom gotowki w plecaku
to taki tandem moze sie okazac wielce pomocna rzecza dla tych niskolevelowych.
Nie wiem jak jest w przypadku gdybym to np ja zadawal last kill mobowi poziomu 40 ile wtedy wypada tych pieniedzy :/ czy wiecej niz normalnie czy mniej :/
Za bledy merytoryczne i gramatyczne
sorka ale mam dzis kociol w pracy i nie moge tego rozpisac i przemyslec do konca ale z grubsza chyba tak by to tak wygladalo