Niah napisał(a):
Odnosiłem się do tej fatalnego występu, a nie do niej jako całości. Czytaj posty ze zrozumieniem, bo to ja tracę wiarę w ludzi.
Dziennikarz był usłużny, bo zadał pytanie z którym odpowiadająca miała problem? Logiczne.
hejke i lis to presstytuki, bo prowadząc wywiad czy zadając pytanie działają na rzecz partii. Jak nie widzisz różnicy to smutne.
Odnosiłeś się do tego, że to dobrze, że dziennikarz zadaje trudne pytania. Chuj, że to ten sam poziom pytań co Hejke czy Lis, chuj z tym że jest usłużny systemowi, on jest dobry, bo stara się manipulując zdyskredytować partię KORWIN. Jak manipulują Kukiza, to są presstytutki, a jak KORWIN to zadają trudne pytania...
nie rób kurwy z logiki plis.
Niah napisał(a):
Poszukaj moich postów gdzie krytykuje Kukiza. Póki co uwierz mi na słowo, że znajdziesz ze dwa.
Najlepiej poszukaj wywiadów/wypowiedzi Lodowskiego.
No i super. Ja też żałuję i szkoda, że nie byli lepiej przygotowani, ale to nie powód, by dziennikarską szmatę chwalić za "trudne" pytania, a wyśmiewać dziewczynę, która coś dla tych uchodźców próbuje robić.
Niah napisał(a):
Klapki na oczach to wy macie jak komuniści mordujących polskich patriotów którzy nie chcieli komunizmu który według oprawców miał zaprowadzić pokój na całym świecie i sprawiedliwość dla wszystkich klas. "nie chcecie pokoju na świecie to kulka w łeb".
Wszelka krytyka korwina to dla was szarganie świętości.
Jasne, ja który od przyjścia Wiplera piszę, że JKM już dawno powinien zostawić mu partię, a sam zostać pełnoetatowym publicystą, uznaję go za świętość...
Niah napisał(a):
Wypraszam sobie! Prawica to JA jestem, a oni to pewnie gimboprawica.
Pewnie nie.