Waaagh! błędy przeszłości. W nowych edycjach tego nie ma. Postęp na Gorka i Morka. Chociaż sądząc po opiniach tych, którzy tańczą dla Bosaka, to właściwie twoja wypowiedź mnie nie dotyczy.
Anyway, piko coś nie wkleił anegdotki:
Cytuj:
Na końcu nagrania słychać anegdotę Schetyny o Michale Kamińskim:
"Ja się na nic nie obraziłem. Jak przegraliśmy wybory prezydenckie, przyszła delegacja z PiS-u, ja byłem ministrem spraw zagranicznych. Spotkaliśmy się, pani wtedy poseł Szydło, Mastalerek, Błaszczak chyba, albo Waszczykowski. Może w czwórkę byli. I mówią, rozmowa, chodziło o tymczasową siedzibę dla prezydenta elekta. Zawsze w MSZ był ten pałacyk na Foksal, wtedy był w mojej dyspozycji i była prośba, żeby udostępnić prezydentowi elektowi. Rozmawialiśmy, ja mówię, że oczywiście.
Mówiliśmy o warunkach, no i od słowa do słowa, bardzo zadowoleni, nóżka na nóżkę i: "Jakie samopoczucie?".
Ja mówię: No, dajemy radę, to są wybory
- No, ale przegrane - mówią do mnie
Ja mówię: My przegraliśmy te wybory, a wy ostatnich osiem.
Na to Mastalerek mówi: Tak, ale przez te ostatnie 8 wyborów nam kampanię prowadził Michał Kamiński, a teraz się zajął waszą kampanią.
Całość dała niezależna, czyli prezes wskazał kto ma być głównym wrogiem. Myślę że dożynanie reszty parlamentu przez ten duet będzie warte popcornu.