http://www.swiatkoni.pl/news/10541,idzi ... epsze.htmldobra zmiana dotarła do stadnin, podobno
już są kolejki z zagranicznych stadnin po wyrzuconych prezesów jako światowej klasy fachowców. (a przynajmniej jeden z nich chce wrócić na jakimkolwiek stanowisku, żeby tylko dopilnować dzieła swojego życia...).
po prostu zarządzanie metodą PiS.
Nawet komuniści zostawili stadniny w spokoju Marek Skomorowski - zajął miejsce Marka Treli w stadninie Janów
- "Nowy prezes stadniny w Janowie Podlaskim, przyznał w rozmowie z "Dziennikiem Wschodnim", że na hodowli koni arabskich się nie zna. Zaznaczył przy tym, że nie boi się wyzwań, więc uważa, iż podoła zadaniu. "
- "Już widzę, że będzie to moja pasja życiowa. Wcześniej też bardzo uwielbiałem konie, ale nie miałem takiej bliskiej styczności z nimi – powiedział w Polsat News. "
- "Zapewnił przy tym, że nie przewiduje żadnych rewolucyjnych zmian, a osoby, które rzetelnie wykonywały swe obowiązki, nie muszą martwić się o utratę pracy. " - łaskawca...
Jerzego Białoboka nie wiem kto zastąpił, ma ktoś info? To jest warte "upamiętnienia".
to są sytuacje, w których mam poczucie, że PiS to banda skurwysynów, którzy nie różnią się od PSLu pod względem "głodu stołków", a ideałem realizowania władzy w kraju byłyby powiązania rodem z układu zamkniętego - ktoś traci zaufanie PiSu to go dojeżdżamy.