Tor-Bled-Nam napisał(a):
Piszpan napisał(a):
ja cie zapytam tez tor co wnosi do twojego zycia zmiana w tk?.
Dzisiaj nic, ale jutro kto wie? Wolę sprawnie działający TK i mimo wszystko mam większe zaufanie do jego sędziów niż polityków. Na forum przeszła bez echa "inwigilacyjna". Policja może podsłuchiwać bez zgody sądu, nie jest chroniona tajemnica dziennikarska, lekarska, adwokacka. A jak po fakcie sąd uzna, ze nie legalne, to już jest przygotowywana ustawa, która takie dowody "legalizuje". Państwo jest w chuj zadłużone, a PiS jeszcze powiększa dziurę. Ale Bolek, Lolek i KOD to chuje sterowane przez PO.
czyli wg. ciebie sprawnie dzialajacy tk to taki ktory zalegalizowal zajumanie kasy bo rzad potrzebowal i swoja droga juz ta kase przejadl. skoro tak lubisz twarde dowody to moze poczekajmy do konca 2016 roku z zadluzaniem. piszesz ze dzis nic jutro kto wie, czyli jednak lubisz uprawiac polityczne science-fiction bez dowodow?
czy tylko wtedy kiedy to jest tobie wygodne? o inwigilacyjnej duzo sie nie wypowiem bo malo wiem ale jakos tak strasznie mi nie wyglada. mowisz o ustawie ktora sprawi ze dowody zebrane nielegalnie (np. podsluch) beda w sadzie legalne? czas najwyzszy.
nie niahu nie troluje dla mnie tk ktory byl do tej pory nie strzegl konstytucji. ja sie pytam kurwa gdzie sa moje pieniadze z ofe? aha w zusie, ok uspokajam sie. co zus nie ma pieniedzy ? no przeciez konstytucja i ci jej straznicy.... co nawet nie moga upilnowac mojej kasy bo jest zamowienie polityczne. ok olac ofe gdzie byl tk jak po wybieralo nielegalnie sedziow? oh bylo zajete opracowywaniem ustawy dla parti.. oh wait. serio moge tak pogrzebac i znalezc kilka jeszcze ustaw o ktorych pisalem juz wczesniej na forum.