Piszpan napisał(a):
problem w tym ze przez 8 lat PO miala polityke w 100% zgodna z polytka brukseli/niemiec a zeby im % sie utrzymywaly to promowalo polityke pro uchodzcowa pro prywatyzacyjna pro wszystko zrobimy aby unia byla happy pro gejowska itd. itd. we wszelkich mzoliwych mediach. i mamy to co mamy. pis rzuci haslo ze robimy to w obronie polski i ludzie sikaja pod siebie z zachwytu, ze mamy w konco polska partie a reszta dalej zostala w epoce tvnu i onetu i ideach z dupy sztucznie im narzuconych ze az zaczeli je przyjmowac za swoje.
sorki Pispzan ale faktycznie musze przyznac racje innym - robisz się mareczkowaty
ludzie sikają z zachwytu bo dostaną po 500 na dziecko i mają w dupie sprawy związane z TK, obsadzanie swoimi w urzedach i firmach, "super" reformy dla rolników itp ( w myśl , bo PO robiło to samo przez 8 lat itp )- PIS ma poparcie bo zrobił coś co robili starożytni - chleba i igrzysk ( a te igrzyska to np pokaz komendanta policji o Bizancjum w budynku- z drugiej strony stale powtarzają ze państwo nie może być dziadowskie)
odnośnie mediów- wiesz dla ciebie moze najlepsza jest trwam dla innych tvn- obie tv robią co uważają za słuszne, a ludzie mają swobodny wybór - to własnie PIS mówi kto i co jest cacy a co jest be
lordyp czas mija a ty dalej nie umiesz czytac postow zacytuj mnie gdzie napisalem ze trwam to dla mnie najlepsza tv (chyba cie zdrowo pojebalo bo ogladam tvn glownie) albo gdzie napisalem ze pis bo po tez tak robilo... ja jebie to kolejny tylko dowod ze ktos NIE popierajacy PO staje dla was automatycznie beretem moherem i zwolennikiem pisu mimo ze go nie popiera... /rence