Tor-Bled-Nam napisał(a):
Bawi mnie ich prowokowanie, czego mówiąc się wstydzę. :< Mareczek wycofał się z życia publicznego, co było trochę smutne, ale Piszpan nadrabia. Kiedyś pisałem, że tutaj uosabiają oni literackiego parobka i moją tęsknotę do prostego życia!
zycie publiczne o ja jebie tor. palma ostro daje w leb. mowisz tesknisz za domem radomiem i wiejskim zyciem. widzisz chociaz raz potrafisz powiedziec o czyms na czym sie rzeczywiscie znasz. ja jak zwykle reaguje gdy widze glupote a czy to bedzie niah czy ty to w sumie to samo. chociaz niah to chociaz jeszcze linki jakies wkleja tylko szkoda ze ma problem z przelewaniem swoich mysli na klawiature. ty piszesz o przemianach w chinach ok rozumiem
chyba nawet rozumiem twoj tok myslenia czemu chiny nie poszly droga europejskiej demokracji tylko wtedy juz zupelnie mi kopara opada od poziomu twojej glupoty. no nic pisz wiecej chlopcze ja pociwcze moze niereagowanie na glupote.
niahu drogi ty moj mylisz sie jak zwykle w chuj. cos tam podsluchasz na ts cos tam uslyszysz ale jak zwykle chuja wiesz. smutne. moze sprawdz tasmy z tsa bo sie mylisz w zeznaniach
troche nie tu ale nie bede pisal 10 postow:
czyli co sad najwyzszy zlamal konstytucje czy jak? czy tez zmienil konstytucje. junkier jak tam za trudne dla ciebie do ogarniecia?