Piszpan napisał(a):
@lordyp wg. ciebie recepta na sukces panstwa jest podniesienie podatkow bo budzet sie rozsypie, serio? .
zacytuj moje słowa , które to potwierdzają
serio Piszpan schodzisz na psy totalnie- widzisz to co chcesz widzieć ( tzn to co teraz jest "dobrze" widzieć ), błaźnisz się coraz bardziej
a to wasze pisanie- jesteśmy kolonią Niemiec itp i jak to Niemcy budują sobie drogi dla siebie to już paranoja- qwa w jakim wy świecie żyjecie?
serio- wy jeździcie bocznymi drogami, żeby Niemiec miał którędy jechać?- nie chodzicie na baseny w ziemie tylko nad rzekę ? jednym słowem nie korzystacie z tej infrastruktury wybudowanej dzięki pieniądzom z Uni? - patrioci- nie korzystam, bo to Niemcy dali ,żeby nas skolonizować?? - o czym wy pieprzycie?, w jakim wy świecie żyjecie- Jarka rozumiem, ale normalnie myślący człowiek piszący takie bzdety ma nie po kolei w głowie
- weźcie pls ksiązkę i poczytajcie o kolonizacjach bo widze ,że nawet nie wiecie o czym piszecie- no chyba ,że ty Piszpan przyjmujesz w domu Niemca i chodzisz jako lokaj wokół niego- to wtedy ok
i kto gdzie dziękuje na kolanach za dotacje?, gdzie wy to widzicie?
ludzie stwierdzają po prostu fakty- jak mrynar kilka postów wyżej
jak możne pisać takie głupoty wymyślone przez ludzi , którzy dla władzy wymyślą wszystko?
to jak w końcu jest bo sie gubię- Polska w ruinie z dobrymi drogami ,żeby Niemiec mógł jechać i pokazywąc - to moje , to będzie moje?
napiszę teraz brzydko bo już szkoda słów- jebnijcie się w głowę- można siać propagandę ale chyba każdy ma swój rozum- ok rozumiem , forum mmorpg.pl jest oglądane przez zbyszka i pewne rzeczy trzeba napisać
no chyba ,że wy czujecie się jako ten gorszy sort, skolonizowany i służący Niemcom , ale skoro macie jakieś kompleksy to proponuje udac się do lekarza
ja jestem Polakiem i Europejczykiem i nie mam z tym problemu, nie uważam sie za gorszego od Niemca Anglika czy Greka, wam stale kładą w te łepetyny, że musimy walczyć walczyć- z kim , po co już dokładnie nie wiadomo, stale ktoś nam robi na złość, stale nas wykorzystuje, a więc walka , walka o godność- jakże fajne chwytliwe słowa, jakże łatwo na to nabrać ...
heh szkoda słów
@embe
z tym ostatnim twoim postem zgadzam się w zupełności