Tak jak Gal napisał, prawdopodobnie nigdzie nie jade ze względów ode mnie niezależnych. Jesli mogę zadecydować o wyborze BCNM na jakie byśmy mieli iść to sugeruję BCNM 60 w Throne Room o nazwie Kindred Spirits. Rzucaja najwiecej broni, plus jest to jedyny BCNM gdzie wypada Sairen, której w sumie na AH były 4 aukcje. Jest to katana na lvl 60, dla niewtajemniczonych chodzi po 500-600k gil które zbierałem ponad 2 miesiące aby ja mieć(nie mam bo sie nie pojawia) Poniżej przeklejka z Mysterytour aby kazdy wiedzial jaką walkę mam na myśli:
Information Orb ●●Moon Orb (60 beastmen's seals)
Battle Name Kindred Spirits
Restrict Lv.60
PPL 6
Time 30min
Mobs Grand Marquis Chomiel [WAR] Demon Special Attack
Count Andromalius [DRK] Demon Special Attack
Duke Amduscias [BLM] Demon Special Attack
Duke Dantalian [SMN] Demon Special Attack
Demon's Elemental ×2
Drop Item ●Aramis's Rapier Lv.59 DMG:30 Dly:202 RDM
Accuracy+3 Parrying skill +5
●Sairen Lv.60 DMG:31 Dly:238 NIN
STR+3 On Darksdays: STR+7 Enmity+1
●Archalaus's Pole Lv.60 DMG:48 Dly:402 SMN
INT+4 MND+4 Additional effect: MP drain
●Forseti's Axe Lv.58 DMG:78 Dly:489 WAR
STR+1 Additional effect: Wind damage
●Light Boomerang Lv.60 DMG:28 Dly:294 WAR/THF/RNG
DEX+2 Ranged Accuracy+8
●Armbrust Lv.58 DMG:34 Dly:288 WAR/THF/DRK/RNG
Ranged Accuracy+3 Ranged Attack+10
●Schwarz Lance Lv.60 DMG:82 Dly:551 DRG
STR+2 VIT+4
●Omokage Lv.60 DMG:66 Dly:420 SAM
DEX+4 "Store TP"+2
●Carnage Elegy Lv.59 BRD
Demon Quiver This leather quiver is used to carry large quantities of demon arrows.
Instynkt podpowiada mi, że najpierw trzeba sie będzie zająć Summonerem i Czarnuchem co dalej to się zobaczy. Całe szczęście nie ma monka ale i tak obawiam się, że jeśli będziecie oszczędzać 2H to nic z tego nie wyjdzie. Nie wiem tez czy Ninja jest dobry do tankowania w tej walce. Byłbym za tym aby wziąć dwóch tanków.
Wstępna strategia: bierzemy w obroty Summonera, Opiekun odpala Hundred Fists a ja staram się wziąć na siebie Warriora i Dark Knighta aby nie szkodzili jak będziecie nukować Summonera i Black Mage`a (każdego uderzam kilka razy i uciekam po arenia a oni zamną, może zadziała). Jesli nie to Divine Seal i najmocniejszy Sleep (nie znam się na czarach, to Wasza robota- ponoć to jedyny sposób teraz aby uśpić stwory z BCNM). Elementale powinne szybko paść odpowiednio znukowane. Potem Dark Knight a na koniec Warrior, chyba jest najsilniejszy.
Jeśli gdzies palnąłem głupstwo to powiedzcie, nie znam się na czarowaniu i nie boję się uzasadnionej krytyki