zaboleq napisał(a):
@Desh
To dziwne co piszesz o Bfie
Ja wcale źle sobie nie radziłem na PS. Przyznaję że bardzo fajnie się grało bo Huragan ma tam ze 30 osób co ciągle grają. Jest tryb imprezy i cały czas można grac z voice ze znajomymi. Akurat BFa można grać na czymkolwiek bo tam jest taki rozpierdol że czy pad czy myszka nie ma tak dużego znaczenia (co innego Overwatch).
Sprzedałem po kilku tygodniach bo mam kilka innych gier na PS3 i PS4. Nie mam czasu ciągle grac w to samo po 5 godzin. Sprzedałem pudło ale prawdopodobnie w marcu jak wyjdzie DLC które jest tylko digital kupię jeszcze raz na PS4 jakiegoś cyfrowego bundle BF1.
Chodzi mi ogólnie o strzelanie, myszka daje mi precyzję z której czerpię przyjemność. Akurat BF1 to taki arcade że pad z aim assist jest spoko. Za to gry typu Dishonored to tylko pudełko i PS4
BF1 poszedł za 190 zł czyli pograłem za 50 zł i tyle. (żołnierz nie jest przypisany do płyty tylko do konta PSN)
Już pisałem ale zaznaczę wyraźnie że wybrałem PS4 bo można sprzedawać gry a PS3 bo miały grac dzieci
(moja córka wogóle nie gra na PS i tablecie a syn gra co drugi dzień w Clash of Clans ale woli klasery i karty piłkarzy oraz bajki w TV) a sam skusiłem się na kilka exclusives (Uncharted 1, 2, 3, The last Of US, GOW3). Tak, oszczędzam...
Nie czuję się dobrze z kupowaniem i bindowaniem gier do Steam, Origin, Uplay. Uważam to za zbyteczną rozrzutność.
Żeby Marek wiedział co tam u mnie w sprawie "kiełbasy"