lordyp - z checią. "Limit bezpłatnych artykułów został wyczerpany"
Daj mi listę nazwisk do weryfikacji. 8 lat pracowałem w redakcji i wiem jak wygląda tworzenie takich artykułów. Zebranie takich danych bez poświęcenia miesięcy!! jest praktycznie niemożliwe. Nikt nie jest w stanie ani tego artykuło podważyć, ani udowodnić jego wiarygodność.
Założeniem tego artykułu było wykazanie, że PiS jest najgorszy. Możesz zadzwonić dopytać. Zrób tak z ciekawości. Wiem jaką dostaniesz odpiewiedź. Są to "dane wewnętrzne redakcji" i nie mogą ci one zostać udostępnione w jakiejkolwiek formie.
Pracowałem w budowlano-finansowym wydawnictwie i nie takie rzeczy tam wymyślaliśmy zasłaniając się formułką "dane wewnętrzne redakcji".
mrynar napisał(a):
spieranie sie ktora partia jest bardziej etatystyczna lol
dokładnie.
Kukiz nie ma wystarczającego poparcia. Profety i lordypy już zacierają rączki bo ich bożkowi wraca poparcie. Torbiś im przyklaskuje piętnując PiSiorstwo na każdym kroku
Serio miałem nadzieję, że rządy nieporadnego PiSu będą rządami przejściowymi, że podczas tych rządów wykształci się jakaś trzecia siła polityczna na którą można będzie zagłosować w przyszłych wyborach. I już po prostu tracę nadzieję - bo wygląda na to, że albo rządy pozostaną w rękach proamerykańskiego PiSu, albo proMerkelowskiego PO. Przynajmniej ominęło nas wzbogacenie kulturowe.