Mark24 napisał(a):
???
Razoth - a ile razy musialbym skonczyc gre i na jakim poziomie trudnosci by moc ja oceniac?
Grę przechodzi się tylko raz, już jest trochę za późno na powtarzanie plotki od jakiegoś debila, że trzeba przechodzić ją kilka razy Marku.
Co do poziomu trudności to hard jak najbardziej wystarczy. Ten poziom trudności wymaga używania wszystkich mechanik związanych z grą. Przynajmniej za pierwszym razem.
Normal nie wymaga.
Jeżeli chcesz by gra była łatwa to wybierasz poziom trudności: łatwy i gra jest łatwa. Jeżeli chcesz, by była trudna, to wybierasz poziom trudności: trudny i gra jest trudna.
W zależności od tego wyboru musisz bardziej lub mniej wgłębić się w mechaniki związane z grą oraz dostępne skille.
Nie ma bardziej doskonałego systemu.
Mark24 napisał(a):
Sorry, zawsze mnie smieszyly posty obroncow - "nie znasz sie, prawdziwa gra zaczyna sie po xxx lvl, godzinach etc. Przerabialem to juz tyle razy, ze doskonale wiem iz to gowno prawda, i zadna gra sie po jakims tajemniczym XXX nie zmienia. Dostajesz wiecej tego samego.
Nie ma takiej drugiej gry jak Nier Automata (cóż, przynajmniej ja nie znam), więc twoje przerabianie nie ma w tym momencie żadnego zastosowania.