To znaczy ta uproszczona rozrywka, nieruszające się moby, zasady agro zminimalizowane praktycznie do 0, uboga animacja mobów, statyczne tło, upierdliwość i długotrwałość oraz powtarzalność prostego do bólu contentu, dłuuuuuuuuuuugie zonowanie, crashowanie, przyciągnie starszych wiekowo graczy wychowanych na równie prostackich zręcznościówkach w stylu jumping jack?
omg - good luck chłopaki
Tuxedo - to o czym pisałeś 11.11 to był bug. Wystarczy się zainteresować i doczytać. W niektóre mobki nie można było trafić bo non-stop miało się miss (a mobek był na twoim lvl) stąd apel Blizzarda do wytropienia i zgłoszenia takich przypadków. Jest kupa mobów których nie pokonasz solo, nawet będąc kilka lvl wyżej. Jest kupa bossów do raidowania, questy są podzielone na (normal - różne kolorki, elite - dla party+, epic - raidy, PvP questy).
Drogi agarze - z cybersexu przez telefon wyrosłem jakieś 10 lat temu. Więc nie wiem po cholerę dajesz mi swój numer. Masz jakieś bliżej niesprecyzowne potrzeby, szukasz przyjaciela? Zadzwoń pod jakieś 0700.
Po drugie czytałem w swoim życiu mnóstwo recenzji i jeszcze nie widziałem recenzji neutralnej i obiektywnej. Niestety człowiek to istota która z zasady jest mało obiektywna i pisze to co MU sie podoba/nie_podoba, ewentualnie za co MU się zapłaci.
Najbardziej obiektywną reckę jaką mogłeś przeczytać to moja recenzja. Otóż, jeszcze kilka miesięcy temu planowałem kupić te EQ2, a na WoW-a narzekałem. Po prostu kilka miesięcy temu byłem takim samym ignorantem jak niektórzy z tutaj piszących w tej chwili. Aha i nikt mi za moją reckę nie zapłacił.
Jak chcecie się mnie stąd pozbyć - nie ma sprawy. Odpitolcie się od WoW-a i tłuczcie głupie (głupie to mało powiedziane, na rzecz EQ2 trzeba było stworzyć termin ujemne AI) moby w waszym EQ2. I bez ignoranckich porównań oraz cytowania "neutralnych" recenzji ignorantów-pismaków.
btw. social w EQ2 jest przeubogi - zero emotów, w WoWie każda z ras nawet opowiada dowcipy - najbardziej rozwinięty socjal jaki widziałem (powstają już filmiki z emotami z WoW-a, o EQ2 nie słyszałem - za ubogi system podobno).
rozumiem boft - ze szczury w EQ2 są arcyklimatyczne. Napisz jeszcze, że zonowanie w WoW cię wkurza
chociaż i tak pewnie już wszyscy brechtają