Heh No mam podobnie czasem ta gra mnie tak nudzi ze az cholera mnie bierze.
Troszke sie poprawilo od kiedy zaczelem robic Elfa nukera (ma juz 26 lvl i best D sprzet ), ale ile razy mozna zaczynac robic jakas inna postac i tluc sie xxxxx godzin by zrobic level, zaczyna mnie levelowanie meczyc i nudzic i draznic.
(Mogliby wraz z C2 ulatwic troche expowanie - bo teraz jest troche przegiete, za duzo czasu zabiera, a nie kazdy ma po 5-8h by siedziec i klikac w kolko to samo- dlatego tez niektorzy ida na skroty kupujac postacie na ebay i innych - i wcale im sie nie dziwie, a nawet 'powiem' wiecej sam nie dawno chcialem kupic postac 50 lvl tyle ze za adene)
Arkadek:
Co do Craftowania to ja widze ze przynajmniej u nas Bartz ceny od jakiegos czasu sie unormowaly - fakt kiedys charcoal kosztowal 1000 czasem 1000+, ale teraz spadl do 500+, a koszt takiego cokesa to okolo 3k 3k+, czasem mniej niz 3k). zapewne u was ceny sa inne no ale coz specyfika poszczegolnych serverow - nie bede doradzal Ci zmiany servera bo napewno nie chcialo by Ci sie ciulac od poczatku
(Reasumujac - Craftowanie na Bartzu jest dosc oplacalne, tylko trzeba trafic w odpowiedni czas i wiedziec co kraftowac)
Co do dropow to sa, sa - ja mam czesto
jakis fartowny chyba jestem
A co do dropow grupowych to tez nie narzekam, nasz klan i alliance chyba nie narzeka, co dzien lub co jakis czas lazimy np do Gc i na ogol wypada nam pare recept np Doom helmeta czy inne bw, dodatkowo masa sopow, i masa skladnikow do naszyjnikow i ringow black ore
Pomijam fakt ze jakos udaje sie tez tam 'farmowac' "co dzien' Orfena - w tym tygodniu trafil nam sie 2x Demon Staff, naszyjniki, armory - wiec tez nie jest zle