zalezy jak sterujesz, teoretycznie lepsze efkety uzyskuje sie na pdzie .. ja nie wiem bo nie gram na padzie tylko na keyboardzie
Sterowanie :
Klawiatura numeryczna, 8 do przodu itd, klawisz 5 to przejscie do FFP, klawisz * to /heal, klawisz "/ " to autorun, wtedy w ffp starujesz myszka ..
generalnie nie da sie chyba biec sterujac mysza
poza tym ffp trybem.
Dalej, w opcji /map masz markers, poszukaj markera zmieniajac liste markerow strzlkami z keyboardu lub klikajac myszka.
Do obslugi polecam klawiature, po przejsciu pierwszych bolesnych chwil staje sie to instynktowne, ja sam neiwiele brakowalo bym odpuscil gra bo zanim sie polapalem co i jak to ugh ... nauka sterowania postacia w FF-e na PC to prawdziwy pain w dupie ze tak powiem, ci co graja na konsolach i maja pady nie maja zadnych problemow.
kamere mozna oddalac i przyblizac, w trybie combat jest jakis standard .. ktory gdzies sie sutawia ale nie wiem gdzie, jak masz problemy z defaultem to "5" i "5" wejscie w FFP i wyjscie z FFP
dostalem maila lae bylem lekko zajety wsrod dosc niesympatycznych monsterkow wiec .. nie moglem odpowiedziec, wez od kogos perelke i pytaj ludzi na ls-e - ctr+l = /linkshell