Skończcie już ten temat pls. To nie jest miejsce, chcecie sie klucic pogadajcie na priv.
Bodziu : Wyciągasz wnioski troche na przyszłość, ale fakt pomyslałem sobie że jak Rhae dostanei sie do WS to może to spowodować że będzie miał mniej czasu dla grupy np na exp, bo będzie miał inne wyzwania, a w najgorszym wypadku grupa sie rozpadnie na lv 70-72, ale tak tylko pomyślalem po czym doszłem do wniosku że czas pokaże co sie stanie.
Rhae : Niepotrzebnie sie chyba wdajesz w dyskusje, nie musisz nic udowadniać na forum, poprostu albo będziesz albo nie ... to że złożyłes aplikacje od WS to bardzo dobrze, jesli już tam będzieszm rozeznasz sie co i jak i może się okazać że pomożesz innym sie tam dostać a jak nie będzie takiej opcji dla nas otwartej, to trudno ^.^, zostaje jeszcze "planowany" HNM S Szwedów, choć oni bardzo egoistycznie podchodzą do nas że tak powiem.
Ogólnie : Expowanie jest trudne, ale idzie to całkiem sprawnie w takim wykonaniu jak to robicie, sądze ze jesli grupa przebije sie przez GK 5, to zostaniecie razem do końca lv 75, z expem na merit points itd. Wydaje mi się że duze obiciążenia jakie ostanio sobie nazuciliscie powoduje te wszystkie stresy i napiecia, ciagle albo misje robilismy, albo exp ... raptem było pare wieczorów wolnych kiedy grupa nie zbierała sie w jakimś celu przez ostani miesiąc, dalej praktycznie zrobione mamy najtrudniejsze zadania w tej grze poza paroma które wymagaja od nas wiekszego lvlu, typu AA i ostania walka zilart, Rank 10, GK 5 ...
Tak jak pisałem wczesniej w innym topiku, dobijmy do lv 70, i dajmy sobie czas na GK 5, ja np potrzebuje praktycznie zrobic lv 71 żebym czuł sie gotowy na tą walke ... której i tak sie boje