Peonz0r napisał(a):
Nie popierasz piractwa?
Mam nadzieje, ze nie masz mp3, divx i wspierasz KillBilla
Sorry, ze sie wtracam ale po prostu nie moge jak ludzie "wyrywkowo" nie popieraja piractwa. Oczywisie moge sie mylic co do Ciebie wowczas <--- flame on me.
Sam gram na ultimaro tam gdzie ten gostek z jednego powodu, czekam na WoW EU, a tam biega 4k players
No i server jest full stolen... czyli to nie emulator heh.
Wszystko co u siebie mam jest praktycznie orginalne, więc twoje oburzanie się jest trochę nie na miejscu.
MP3 mam i owszem ale tylko tych płyt których orginały posiadam (a to z prostej przyczyny playerek mp3 jest dużo mniejszy od zwykłego CD).
Grałem swojego czasu na pirackim serweru RO owszem (jak to się mówi nikt nie jest bez winy
) ale z tylko jednej przyczyny - na oficjalnym praktycznie nie znajdziesz polaków. Co nie zmienia faktu że jeśli coś jest w zasięgu mojej ręki to mam orginał - jesli nie jest to nie mam tego wogóle.
Ja na siłe nikogo nie zmuszam do płacenia Billowi za niedorobione produkty, ale jeśli stać kogoś na komputer i łacze to uważam, że i na grę go również stać.
Zresztą koniec tematu bo OT się zrobił. (chodziło mi tylko o to że do free shardów jest osobne podforum
)