Juz nie chce mi sie bawic w cytowanie wiec tak tylko podsumuje.
LOL! Paladyn mowi mi jak sie nauczyc taktyk! Dyskryminacja na maxa, a jak.
Najlepiej to przytoczyc pare faktow:
1.Setki ludzi jedzie, narzeka i dyskryminuje paladynow i slusznie, ja sie tylko czepiam tego ze walczac z Paladynem czysto 1vs1 to przeciwnik moze se pojsca po co s do pica i po drodze do tolaety, a jak wroci to shield i heal. Natomiast jak on ma full relaks (to jest oczyiscie metafora calej idei) ja jestem w stanie zawalowym.
2.Kazdy skopie dupe rogue jak i rogue kazdemu ALE paldkowi jedynie jak shield mu sie nie odnowil.
3.Gowno wiesz o Rogue, a nawet nie musisz jak jestes taki mastah ze ich jedziesz. Natomiast inne klasy zeby wogle wygrac z pallem w wiekszosci postarala sie o tzw. zebranie duzej ilosci info na temat tej klasy.
Co do gankowania.....ironia jest to ze jakies 50%+ osob kampujacych moje cialo byli Paldkowie, a potem Hunterzy i Druidzi (tak zauwazylem).
Ja sam jak zabije kogos to lece dalej, chyba ze mam tzw. mental battle z kims. Mianowicie ja go kill i questuje obok i on mnie kill i tez questuje obok. Fajna zabawa.
Ja nie musze sie pytac priesta kogo woli do party, my mamy od tego Warriorow zeby tankowali i szanowali priesta, jak i z reszta reszta innych klas. Natomiast odsylam nie tylko do Azzie ale na oficjalne forum, cos musi za tym byc jak duza czesc ally nazywaja pallow debilami.
Jednak cos zacytuje
Cytuj:
Najczęstszym błędem Przesta jest zarzucanie Power Worl Shild na mnie gdy tankuje. Prowadzi to do tego ze agro ze mnie ucieka i idzie na przesta. Jedyny ratunek wtedy ze rzucę na niego shilda i powiem mu, aby dla własnego dobra tak nie robił
A to juz jest chyba normalka, mianowicie nie zebym ci przyznawal racje ale tutaj udowodniles twoje uposledzenie w grze grajac Paldkiem. Przykladowo w SM jak mnie atakowaly ze 3 mobki to Elu siup shielda na mnie i reszta zgranego teamu nie bedac indywidualistami jak Pally zedejmuje je z priesta. Reasumujac moja dupa saved, priest saved, party saved.
Reasumujac z paladynem to shielda na ciebie walnie to sie wkurwiasz, walisz dalej moba, inni sie mecza zdjeciem aggro, ty zyjesz....oni umieraja, a ty is rezzujesz szpanujac jaki to ty twardy jestes "nie robiac nic".
Chyba juz starczy, a co do tego wyjasnienia o Shaman vs. Paladyn to LOL marek predzej pokazal jak to sie dzieje, bo ciekawe czemu ja nigdy Khebeln nie widzialem ruszajacego sie Pally w walce, no ze mna tak bo musial sie obracac.