dla przyjemnosci
znasz takie uczucie? robisz coś bo lubisz, bo cię to interesuje i sprawia przyjemnośc gdy się tym zajmujesz. (przynajmniej nie muszę słuchac jaki to ze mnie krwiopijca bo strona bedzie free
)
po to aby osoby zainteresowane tematem miały możliwośc pomóc gdyż pomaganie sprawia ludziom przyjemnośc. po to że wielu z polsich graczy w WoWa chciało by taką stronę zrobic ale nie potrafią sami.
Stronę o EQ2 zrobiłem sam, potem pomagali mi amerykanie, australijczycy, anglicy itd, nikt nie pytał się po co, robią to dla funu. Polaków nie prosiłem, ale skoro WoW to wasza ulubiona gra to myślę że wielu z was to zainteresuje. Zresztą widzę ze zainteresowało bo dostaliśmy już kilka plików. (dzięki)
Wiem że są inne strony
jak zaczynałem z gry online też były inne strony w PL
, jak zaczynałem ze stroną o EQ2 też były inne strony a teraz mam najwięcej i najlepsze mapy na świecie
i wiesz co wszyscy nas polecają
Ważne jest dobre samopoczucie i wiara w siebie
Jak chcesz pokazac amerykanom kto jest best spakuj swoje pliki i prześlij zajmie ci to 5 minut, nie jest to chyba wielki wysiłek.
Piszę tu bo tu są dobrzy gracze na wysokich lvl, ale jak cię to nie interesuje nie ma problemu, przepraszam za zawracanie głowy. Naprawdę nie chciałem sprawic ci kłopotu.