Cytuj:
A ja proponuje poczekac jakis miesiac az wyjdzie prywatny server i wtedy ludzie zaczna w to grac (zwlaszcza polacy) i jeszcze jedno zauwazylem za kazdy w grze mmo czepia sie PvP, ja cie co w tym takiego fajnego zabijanie sie dla kasy i itemow, Mmmm troszke to hamskie.
Co za glebokie refleksje. Chyba nie wziales pod uwage ze soft do spiraconych serwerow pisze sie / testuje latami. A co fajnego w pvp? no widzisz, niektorzy wola rywalizacjez zywym czlowiekiem dlatego ze nie czerpia przyjemnosci z zabijania tego samego ai tysiace razy. A to ze ty nie potrafisz sie pogodzic ze strata wirtualnego itemu to znaczy ze cos nie tak.
Quetzacotl napisał(a):
Koma jaka jest w tej chwili lepsza darmowa pozycja?
Po za tym zapewne nie grałeś w nią, ja mam taki zwyczaj, że zawsze sprawdzam grę, i rzeczywiścię czytając na stronie o tej grze od razu nastawiłem się sceptycznie, jednak w praktyce wygląda to zupełnie inaczej, system rozwijania postaci jest podobny do diablo, dla mnie to jest na duży plus, bo wreszcie nie widzisz wszędzie tych samych czarów itd.
Pozatym prawie każda posatć wygląda inaczej na lvelach wyższych niż 15, nie ma jak w innych grach tego typu że wszyscy chodza w tym samym prochowcu +5 do defens.
Ragnarok może to to nie jest, ale to jest inny rodzaj mmorpg, to jest h'n's tego nie da się ukryć, ale jak na ten rodzaj mmorpga jest to naprawdę dobra pozycja.
W gre gralem i mi sie nie podoba, co w tym zlego? Zerzniety system RO z dodatkiem kilku badziewnych rzeczy. Pozatym nie rozpatruje tego w kategorii za darmo czy nie. Moze gra rzeczywiscie jest boska w porownaniu do innych darmowych gier, ale co mnie to obchodzi? nadal jest gniotem, nadal jest to tylko beta i znajac gravity zmienia pol gry.
Jak juz mowilem sprobuje gry dopiero w retailu.