ostatnia cena sprzed 2 miesiecy to chyba 13mil mysle ze teraz spokojnie znalazlby sie kupiec za 15-20mil
swoja droga jesli sie znajdzie napaleniec z krakenem to sie wymienie hehehe a potem skampie drugi noz
huck sprawdzac czy dziala ? zwazwszy ze byla to 1am a rano mialem kolos z prawa to sobei darowalem
farmowania i tak mam narazie dosyc przez te kilka dni bijac praktycznie samego placeholdera i jego kumpla ninje zarobilem przeszlo 200k na monetach i 100k na plaszczach i innych dobrach
bardziej kampilem go z mysla o dropach z hnmow i dynamis gdzie umowna skumulwoana wartosc itemkow w ciagu kilku tygodni dochodzi do gdies do 100mil (lol) to te o 5% lepsze dropy robia roznice
no i oczywiscie teraz sieje szpan wszyscy mnie znaja i kochaja hahaha
jak mnie przycisnie to przejde sie przetestowac na gobbuesach albo wlasnie ufokach ile na godzinke zfarmuje kasiorki...
heh wiadmosci rozchodz asie blyskawicznie
po kilku minutach od dropa chcialem sie pochwalic komuz z TG i tez juz wiedzieli
ciekawe kto tak kabluje
thx za gratki ^^/
co do mobka jakby ktos chcial go pokampic
mysle ze solo jest do ubicia tylko przez job z nin subem po 74lv albo ninje lub rdma na nizszym lv
jako ze mam cap na eva i sporo boostow do niego koles przez cala walke trafil mnie moze z 15 razy (walka ok 8min) ktore i tak laduja w cieniach, jesli sie zagapilem i przeszlo przez cienie dostawalem za 100 a z critika za 200 wiec jesli ktos nie ma sub nin albo uber def to zostanie rozjechany
trzeba wiedzec ze tak jak reszta tonberrych ma wszelkie ich paskudne zagrania z throat stabem wlacznie a do tego SP thfa (perfect dodge)
to jest lottery pop z tonberry pursuera na mapce z offeringiem (po wejsciu do swiatyni pierwsza w lewo)
z obserwacji wyglada na to ze czesciej popuje jesli nikt nie stoi w srodku jego pokoju tylko spokojnie czeka za drzwiami ale i tak moze wachac sie miedzy 1-15hr od zgonu..
goodluck ^^/