Asmax napisał(a):
Mi sie wydaje, ze ten Seph to jakas nedzna prowokacja. Pisze jak polamany, a kiedy przedarlem sie przez jego post, ktorego pisal o 15:00 jakby byl nacpany to znalazlem ciekawy fragment mowiacy o poprawianiu historii w tym samym dniu . Zaocznie podstawowki dzialaja czy co?
Czyzby jakas prowokacja? Dlaczego mnie obrazasz? Czy ja Ci zrobilem cos zlego? Fakt pisalem o 15 posta. Bylem strasznie niewyspany. Nie spalem 2 dni wiec mialem prawo belkotac. W sumie niewiele interesuje mnie Twoja marna egzystencja ale nie musisz mnei obrazac. Czy ja to robie? Wiesz,ze bardzo czesto newbie sa gnebieni na wielu forach, ale... Hm... jakby Ci to powiedziec... Ja bede newbie tylko tyle czasu az mi nie zniknie znak zapytania z nicka. Wiadomo - nie gram od miesiaca, dwoch, trzech, roku... Ale to nie powod do "jezdzenia". Jesli Ci sie cos nie podoba w stylu mojej wypowiedzi, masz do mnie jakies osobiste pretensje - prosze. Wyraz je smialo. Uzywajac guzika "PM". Nie rob tego na forum bo nie po to je stworzono.
Sorka za OT.