AMD Sempron 2600+, 512MB DDR, dysk WD 80GB z 8MB Cache, Windows 98 SE, GeForce2 Ti 64MB ...
KR beta -- chodziło cały czas bez problemów (nie, nie było że niby więcej ludzi to mi padała gra).. i mam problem podobny jak zychoo, tylko, że jeśli mam fullscreen to nic nie mogę zrobić w momencie zwisu, jedynie poklikać sobie myszką i poruszać, jak mam windowed mode to mogę ubić proces i restartnąć, ale to jest szalenie wkurzające..
reinstall DirectX/driverów nie pomógł (początkowo myślałem, że to wina mieszania mojego), reinstall gry, też nie.. w desperacji przeinstalowałem Windowsa (oczywiście wszelkie Windows update etc porobione), zainstalowałem sterowniki, wszystko ślicznie tak samo jak miałem przed zainstalowaniem gry do KR beta, co mi chodziło.. niestety po odpaleniu tej samej kopii gry którą miałem przed reinstallem Windowsa, zaliczyłem tą samą kupe
aktualnie się instaluje na nowo WoW (oszukujmy się, że to pomoże), patche polecą i pójde sprawdzić... jeśli to nie pomoże to ostatnią deską ratunku będzie dla mnie chyba zassanie EU klienta :/
[edit]
próbowałem z wersja 1.2.1 US grać - było ok, ale też padło.. "przerobiłem" na EU wg opisu Vercina, zobaczymy...
[/edit]