Templair napisał(a):
I co z tego jesli reszta bedzie mi skutecznie gre obrzydzac? Wiazalem pewne nadzieje z tym shardem jako, ze maja niezla mape i skrypty jednak kilka sesji na IRC jak narazie skutecznie powstrzymuje mnie przed zalozeniem konta. Jak napisal Koma pelno nastoletnich cwaniakow, ktorzy mysla, ze 3 miechy na shardzie UO czyni ich wielkimi wyjadaczami. Wystarczylo zadac jedno proste pytanie aby przekonac sie o wartosci community Nelderim :< ...
T.
Nie ma shardu bez burakow.
Na wszystkich kanalach irc polskich shardow jest podobna sytuacja.
Nie laczcie irca z gra prosze.
Jesli zadajecie pytanie to walcie do ekipy nie do graczy oni nie dysponuja tak obszerna wiedza jak GM.
Na stronie macie dokladnie opisane kto czym sie zajmuje.
Na koniec dodam ze irc niszczy gre w UO.
Gralem z jego pomoca i przyznam ze wiecej stracilem czasu na nerwy niz na przyjemnosc plynaca z gry.
Koma napisał(a):
Druga sprawa ze ekipa robi wszystko zeby bardziej doswiadczonych/dojrzalych graczy wyploszyc jak tylko sie da... how sad.
Nie zgodze sie z toba.
Co masz na mysli mowiac dojrzaly gracz?
Czy dojarzaly gracz to gracz znajacy mechanike ktory szybko rospracuje delay gainow stojacy wiele godzin ze swoim kumplem koxajac skill-e?
Moim skromnym zdaniem ekipa pragnie wyposrodkowac regulamin aby gracze klimatyczni oraz ci co sa nastawieni na pvp ze srednim pojeciem o klimacie mieli mozliwosc gry w tym samym swiecie.
Mnie jak na razie odpowiadaja ich zasady.
Dla wszystkich sa takie same.
Quetzacotl napisał(a):
Dzięki właśnie takim "doświadczonym", pysznym, osobom jak wy servery tracą na popularności. Nie chcecie tam grać to nie grajcie, a nie gadacie głupoty bo siedzieliście 10 minut na IRC'u i ktoś wam nie odpowiedział na "PRO" pytanie.
Zgadzam sie Quetzacotl.
Koma napisał(a):
Tak bo to jest moja wina ze ludzie maja tak marny poziom.
btw poczytaj sobie:
http://www.uostory.republika.pl/
Nikt nie mowi ze to twoja wina.
Sam zdecydujesz czy zagrasz na tym shardzie.
Jednak wez tez pod uwage ze beda tam grac ludzie co chca utrzymac klimat bo lubia w taki sposob grac i sa na poziomie ktorego wymagasz i ktorego wymagam ja.