Nie przyda sie raczej.
PKasem jak probuje zrobic bleed na white gosciu to mi mowi "wrong target".
Chyba ze chcesz sobie reda zrobic ale w takim przypadku SR bylby lepszy - wali z daleka wiec oszczedzisz na zbroi (ja chodze w no grade mage set).
Generalnie z moich polowan na boty wynika ze trzeba sie mocno nameczyc zeby zdjac goscia majacego ustawione "log out when red players in range" - masz ok 8-10 sek na zabicie go od momentu gdy go zobaczysz JESLI walczy z mobem w danej chwili (bo jesli nie walczy to insta logout).
Jak dotad nie zauzywalem zeby walker mial jakiekolwiek zabezpieczenie tylko przeciwko leczeniu moba przez innego gracza.
Idealny bot hunter w takim ukladzie to healer z polearm lub bow + knight z shield stunem jako obstawa.
Ja swoim healerem robie tak, ze patrze na co gosc poluje, spokojnie buffuje jakiegos moba ktorego wiem ze facet zaatakuje (najlepiej 2 moby stojace obok siebie) i czekam.
Facet atakuje - ja lecze.
Gorzej jak facet nie jest 100% afk, ma ustawione alerty i sie na mnie rzuci - wtedy mam lekki problem bo nie mam czym go zabic (w tej chwili mam nirvana axe na healerze ale juz sie powoli zbieram do krystalizacji tego shitu i zrobienia polearma).
Reasumujac.
Na 150 osob skilowanych PKasem tylko 1/4 to byly boty.
A staram sie polowac wlasnie w rejonach gdzie jest ich masa bo bot zazwyczaj ma lepszy ekwipunek niz normalny gracz