Witka!
Na początku chciałbym się przywitać z wami, bo jestem tu nowy. DZIEŃ DOBRY! Ok, to formalnośni już za nami.
No! Mój WoW już jest w drodze, więc zaczynam się zastanawiać nad wyborem postaci. W związku z tym mam parę pytań:
1. Jaki serwer PvE EU jest aktualnie najbardziej uczęszczany przez Polaków? Znaczy sie gdzie jest jakas fajna gildia? Przypuszczam, że więcej towarzystwa znajdę w Alliace?
2. Zastanawiałem sie nad wyborem huntera, ale teraz nie jestem już tego pewien. Co radzicie? Wygląda mi na to, że hunterów na PvE jest jak mrówków, oprócz tego słyszę narzekania, jaki to hunter jest znerfowany i w ogóle suxx. Moje wymagania do postaci są takie:
* dobry do PvE
* dobry do solowania (moge nie mieć wystarczająco czasu, by się bawić w dłuższe raidy)
* urozmaicona gra (tu mi hunter podchodzil, bo to i melee i ranged plus jeszcze pokemon do pomocy)
* w miare mocno zależny od broni, zbroi (itamz rulez! jak grałem w Diablo 2, to najfajniejsze było lootowanie
)
* no i żeby ogólnie było fajnie
Nie będzie mi się chciało ciągnąc równolegle parę altów, więc wolę wybrać raz, a dobrze?
3. A może jednak serwer PvP? Samo PvP mnie nie jara, ale na serwerach PvP jest dużo więcej typa i może być łatwiej o ekipę i sprzęt.
Jerzu