Z uprzejmą chęcią chciałem poinformować iż przeczytałem wyżej wymienione faq. Mimo iż usilnie strarałem sie zrozumieć wszystko , to z około 3/4 jest jest dla mnie pisane cięższym językiem. Usilnie apeluje aby w przyszłości pisać krótsze faq, gdyż bez obrazków po krótszej chwili czytania staje to się strasznie monotonne( monotonne= nudne dla ludzi którzy nie wiedzą- dobrze że mam słownik bo też bym się nie połapał). Podane faq przykładowo zawiera zbyt dużo skomplikowanej treści typu
Q: Znalazlem super-mega-odlotowa giere. Co mam zrobic zeby oglosic to swiatu?
A: Sprawdzic czy nie ma jej tutaj:
...
lub tutaj:
....
Korzystajac z opcji:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=site%3Ammorpg.pl (nie kasuj nic z okienka wyszukiwania, tylko wpisz szukana nazwe gry)
Jesli okaze sie ze znalazles unikalna gre (malo prawdopodobne) to postnij linka tutaj:
viewtopic.php?t=8635
i rozpocznij na forum temat dotyczacy owej gry.
Po 1 nie wierze by istniała super-mega-odlotowa gra, już najwyżej fajna lub super ale nie super mega..
Po 2 uważam iż odpowiedź powinna zawierać się w jednym zdaniu typu:
Wal posta tutaj ... jeśli nie ma czegoś na temat w/w gry to post zostanie, jeśli jest odwrotnie to biedaku już go więcej nie ujrzysz i możesz uznać , że twoje ciężkie starania na napisannie w/w posta poszły na marne