Grindo napisał(a):
Czemu nie ma ? Bo pal to jest dupa a nie postac, graja nim w 90% dzieci ktore tak jak ktos wyzej napisal chca miec wypas postacie zeby byc niewiadomo jakimi Guru. Na koncu wychodzi tak, ze nie umieja grac ta postacia i placza zeby im dodac jeszcze lepsze funkcje na pvp
Witka czy tylko ja zauwazylem ze WoW jest gra ktora WYMUSZA granie druzynowe i o to tak na prawde chodzi... Nawet dodatkowe porfesje wymuszaja wspołprace z kilkoma graczami...
A propos pvp paladyna moge powiedziec ze jeszcze sie ucze probuje 1H+shield 2H 2H duzy dmg ale wolny 2h srednio szybki sredni dmg.. rozne seale judgmenty... niestety zeby pocwiczyc to trzeba miec z kim .. najchetniej z kims z hordy na podobnym lvl
a o to strasnie trudno - wyjatkiem jest niejaki "mygoth" na BL jakby ktos z hordy zechcial mu przeslac pozdrowko od "adasd" bede wdzieczny:)
Na razie jedyne co mi dupsko ratuje to zbyt wielkie podniecenie wroga i jak widzi ze spada mi hp do 10-15% a on ma jeszcze 30-40 to zaczyna juz sie czuc jak wygrany... niestety jest lamerskie lay on hands 100% HP 25% mana.. i ... .. no wlasnie wtedy najczesciej koles bierze nogi za pas i dogonic go niepodobna;)
IMHO pala jest stworzona jako "wentyl bezbieczenstwa" dla druzyny jak zalozy plate to moze poudawac tanka troszke (choc nie potrafi aggro utrymac - czyt. ja nie potrafie) mam drugi komlet ekwipunku na stawiony na int i mana wtedy jestem lekarzem:) ogolnie jak warlock rzuci na pala soulstone to smialo mozna do instancji zlazic.. nawet jak wytluka pla reincarnate i wskrzesi cala ekipe..
Wracajac do tematu... wyklarowala mi sie taka mysl .. ze pvp solo .. to w swiecie wow'a malo sensowne rozwiazanie.. i na pvp trzeba specyficzna ekipe zebrac, gdzie hunter imhoobowiazkowy .. spowalnia uciekinierow.. wytropi tych co uciekli..
Wczoraj w Arathi przy quest princess 50 elite byl jeden rouge60lvl 2 paly ok 40 jeden rouge 40... zalatwilismy demona i .. horda (dla mnie hidden lvl) zaatakowala naszego rouge ze 4 hordy same hidden lvl i co .. dostali manto takie ze az sie polalismy ze smiechu rouge byl leczony non stop i wycial wszystkich praktycznie:)
Co prawda moze mysleli ze samegorouge zlapali i podeszli zbyt pewnie:) potem jak wrocili to nas sklepali rowno ze 2 razy.. ale nakoniec jeszcze raz manto dostali:)
Reasumujac pvp tez z glowa taktyka ekipa.. pala potrzebny do ress i heal ... czasem stuna walnie