Heh, nie wiem moze mam pecha i spotykam same lamy....ale jest tak jak napisalem w moi wczesniejszym poscie, fear mi nic nie robi, jest od tego racial trend i ewentualnie trinket, priest zawsze sie wymanowuje kiedy ja mam 50-75% many.....a co do rouge to tak sie dzieje moze dlatego ze mam wyrobiony odruch, ze paluszek nad klawiszem blink mam ZAWSZE praktycznie
co daje naprawe szybciutki czas reakcji na ciosik w plecki, a co do trinketow co daja immuna na roze rzeczy, to dziala w obie strony, sa jeszcze potki, ogolnie wszystko zalezy od osoby grajacej.....mam widocznie pecha ze trafiam na nieumiejace grac lamy....
Do czasu az spotkam jakiegos priesta/rouge co mnie rozjebie na lajcie to podtrzymuje swoje spostrzezenia
Edit:
Acha Frost Nove zostawiam na pozniej, jak rouge wychodzi z poly i wlacza sprinta, bez tego jest imho ciezko......
Ktos tam mowil ze leci do przodu jak nie zdejmie maga w 2 ciosach, fajnie jak w 1.5s pokonujesz 20y bez sprinta to ciekawe jakiego speed hacka uzywasz
A na luk, heh no ja tylko sie smieje jak mi rouge wyciaga luk......badzmy powazni, z czym do ludzi