Z gory mowie ze Text ktory tu napisze moze byc obrazliwy ale nie pisze go by obrazic kogos lub zranic tyczy sie to do osob ktore uwazaja ze WoW to cale ich zycie i uwazaja sie za ludzi Lepszych od innych
Jesli ktos zrozumie ten text jakoby byl sikierowany do niego z gory przepraszam nie mialem zamiaru urazic Ciebie !
Lecz jesli jestes czlowiekiem ktory ma taki sposob na zycie lub wprowadza taka atmosfere celowo do Gry na Forum to wlasnie mowie do ciebie
dziekuje
@RobaK
"Naucz sie pisac po polsku to moze ktos przeczyta co napisales, bo analfabetyzm bije z twojego postu taki ze az strach na niego patrzec. A no i dzial flames jest gdzie indziej, nawet huragan ma tam swoj watek wiec mozesz wyzywac sie tam. A porownywanie playera do moba , to nie single palyer game tylko mmo ... "
Po piersze Wolny kraj moge pisac jak chce moge robic bledy jak chce a jak ci sie nie podoba to nie czytaj
mam prawo poruwnywac innych graczy do czego che np do Mobow poniewaz nie ejstem zwiazany z nimi i nie moge z nimi ani porozmawiac ani wymienic sie swoimi doswiadczeniami doznanymi na polu walki mianowicie nie mkoge mu powiedzec co onim mysle tak jak Mobkowi ktory mnie zabija
@Robak
Nie wytykaj mi moich bledow poniewaz jest to dziecinne i pokazuje tylko ze masz jakis kompleks i chesz mi udowodnic ze jestes odemnie lepszy albo cos i podbudowac sie tym co nie robi na mnie zadnego wrazenia a co do moich bledow to nie musze sie tobie tlumaczyc czemu tak pisze i czemu je robie nie mam 5 lat
alni 14 czy 18 jak wiekszosc z was
nie raz slyszalem takie Texty jak tu leca i daze z duzym szacunkiem ludzi ktorzy przyjmuja to co pisze lub inni z usmiechem poniewaz nie napisalem tego posta nzeby komus dogrysc czy obrazic ale nbapisalem moje zdanie i moj sposob na gre
poniewaz :
a) Gram wiecej niz kazdy zwas watpie zeby ktos mogl nawet grac prawie 18h dzienie jak mu sie nudzi
b) Nie jestem zamkniety w tym swiecie emocjonalnie jak wiekszosc z was co sami pokazujecie swoim zachowaniem
A moze to poprostu przyzwyczajenie ze stadionu co ?
podejzewam ze wiele graczy to mali mlodzi ludzie ktorzy traktuja Granie jak pole do popisu tylko nie stac ich na to zeby pujsc ze starszymi kolegami na stadion i dostac w miske za Barwy swojego Klubu tylko robia to tu uzywajac zamiast palek i nozy glupich i ordynarnych slow
nie nawidze tego typu podejscia do zycia WoW to tylko Glupia gra ktora staje sie nudna a Te wszystkie Fora to Prostactwo tworzone pzrez wlasnie takich ludzi ktorzy traktuja 2 rasy jak jakis preteks do wyskoczenia z kijami palkami i innymi takimi nazedziami i spuszczenie komus wpier... ze sie tak wyraze to sprtawia wam frajde te klutnie wjezdzanie na inne gildie obrazanie ich bo sobie graja ?
uwazam ze to ze se zabijam to moja sprawa jak tez moja sprawa podobnie w Hordze sa tacy ludzie ja ich nie potepiam anie nie obsmarowuje Gildi aa bo oni to stali wczoraj w 5 i 3 godziny nie pozwolili mi zrobic Q znam wiele osob z Hordy i wiem ze laza jak ja i pekuja wszystko co sie rusza Nithilum TSA
u nich podbnie ludzie sobie Pekuja i nie patrza czy walczyl czy nie poprostu mial Zginac !
narazie zauwazylem taka tendence na Polskich Forach ze obsmarowuje sie Gildie z pzreciwnej Frakcji czemu zachodni nasi ruwiesnicy czy ytez ich mlodsi gracze nie robia tak czy szybciej wyrastaja z takich glupot ?
Czy moze sa bardziej Tolerancyjni nisz My polacy ?
zastanowci sie nad tym co piszecie i w jakim celu wiezdzacie na innych
Tak samo jak u was sa i unas ludzie ktorzy robia sobie q
i nie graja PvP
tak samo sa i ludzie ktorzy zabijaja wszystkich poto zeby dostac CP
wiec watpie zebysmy byli wyjatkiem poprostu sa ludzie ktorzy nie maja o czym pisac i chca sie wykazac swoim Boiskowym zachowaniem i Pokazac Swoja chora spaczona nienawiesc i utorowac ja w innych
Nie mam ochoty tu pisac kto mi sie nie podoba jaka Gildia jest do dupy kazdy ma jakis system kazdy ma jakis plan i go realizuje a tak naprawde jestyesmy tacy sami mamy chec byc dobzi pokazac sie i cos sobie udowodnic ale uwazam ze Jechanie na kogos i pokazywanie mu ze jest idiota czy wytykanie mu bledow jak nasz pan Robak jest dziecinne i bardzo proste bo kazdy robi bledy ale nie znaczy to ze jest mniej czy inteligentny od innych
wiec prosze nie wypowiadajcie sie na temat innych spojzcie na siebie i pomyslcie czy ma to sens
Pozdrawiam wszystkich