Huragan i zauważ co teraz zrobiles HAHA Smarka to zrob sobie i wychowaj u wiesz mi ze jedyną osoba ktora tu sie popisuje w tym momencie to jestes ty i mysle ze że dam se spokuj ponieważ to że robie Błedy w niczym mi nie pzreszkadza tak samo jak moim wykładowcą
ale widze że ty chyba nie amsz pojecia o studiach nic a nic bo pewnie daleka droga pzred toba
PAP te Forum to jest jeden stek bzdór dzieki takim ludzią jak ty
ktorych jara wytykanie bledow kiedy juz nic nie maja wiecej do powiedzenia powodzenia Blebie bo inaczej nie nazwe takiego czlowieka jak ty i idz lepiej grac w WoWa moze cos osiagniesz i czyms tu zablysniesz ^^
pap milego czytania tych stek Glupot
a jak Bys jednak chcial mnie poznac to zapraszam wydaj na bilet i przyjedz to ci pokaze jaki smark zemnie ^^
chetnie cie poznam osobiscie i jesli taki wygadany ejstes i inteligentny to sie nie chowaj za haslem wole pograc w wowa w domu bo pewnie z niego nie wychodzisz do ludzi wogule ehehe
tylko wpadnij pokaz swoja wyzszosc i pokaz jaki jestes Super
mam andzieje ze ktos zablokuje to gadke bo to jest coraz bardziej smieszne ;D
A HURAGAN nie kompromituj sie wytykajac mi bledy moge je robic a ty piszac po prawnie wcale nie ebdziesz nigdy lepszy o demie czy od ludzie ktorzy pisza z błedami ^^
takie zycie ;D
Moj mistrzu ortografi Klaniam sie tobie i idz wykladaj na Studiach AHAHHA
Polonistyke ;D
pewnie zalicza cie do takich niedocenionych profesorkof ktorzy dla wlasnego zaspokojenia beda usadzac Studentow i traktowac ich jak Gówno bo maja Dyzortografie czy Dyslekcje HAHA
Dopuki sam jej nie masz czujesz sie wazny i lepszy a ja ze mam to mozesz mnie z blotem mieszac boze czlowieku przyzwyczailem sie
naszczescie Studia to inna bajka a ty moze sie o nich dowiesz za pare lat i mzoe cie naucza szacunku do innych bo zauwaz ze ja choc bledy robie to nie musze szukac ich u innych i smiac sie z nich zeby sie dowartosciowac i pokazac ze jstem Kims ;D
Wali mnie kto jak pisze byle mial cos do powiedzenia i powiedzal to bez zawisci i bez jakis glupich docinek ^^
ty sie do nich nie zaliczasz ^^
pewnie mama cie nie pusci na taki zjazd ;D
duzo osob dojezdza z konca polski i nie zali im wpasc napic sie z nammi pogadac posmiac sie i mam wylane czy jest Horda czy aliantem bede sioe dobzre bawil i bede obgadywal takich NooBow jak ty a ty bedziesz sie zwijal tam w domu przy kompie
a ci co bedea mieli domnie jakas sprawe to mysle ze ebda na tyle odwazni ze bede potrafili mi to powiedziec w oczy a nie z za komputera uzywajac Forum ze by przy okazji pokazac jakim to jest sie mistrzem Ortografi HAHA
wystartuj w jakims konkursoie nadajesz sie ;D
HAHA kupa smiechu z ciebie ;]
Shamanq ^^
postaw se Jakis totemik dajacy Aure samozadowolenia zebym juz nie musial bledow tu robic zeby cie zaspokajac i dawac pretext na kolejny Super post ^^
bo pewnie te 1000 postow nabiles wlasnie w taki sposob HAH
Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz
i pzrepraszam za ten beznadziejny potok slow i szacuneczek dla ludzi z poczuciem Humoru ;D
i dla tych kturzy twierdza ze powinno sie zamknac ten temat jest on do dupy ^^
i ta gadka sensu nie ma